BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Öğretmen ve öğrencilerden yerli malı hamlesi!

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında “Yerli Malı Kullanalım” Kampanyası başlattı.

Abone ol

“Yerli Malı Kullanalım” Kampanyası hakkında bilgi veren Okul Müdürü Ali Durmaz, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olarak farkındalık oluşturmak ve özellikle okul çağındaki çocuklarımızın yerli malının ülke ekonomisi ve gelişmesi için ne kadar önemli olduğunu kavramaları açısından Gölbaşı ilçesi ve köylerinde bulunan tüm okullara yerli malını gösteren yapıştırma afişleri dağıtıldığını ve okulda da tüm sınıflarda farkındalık çalışması yapıldığını belirterek “İlçenin çeşitli yerlerine tüm bireylerin yerli malının önemini kavramaları özellikle son zamanlarda yerli malının ülke için ne kadar önemli olduğu fikrine destek amaçlı bu afişler dağıtıldı.

Öğrencilerin yerli malı konusunda bilinçlenerek aileleri ile bu bilinci paylaşmaları istendi. Bu ülkenin kalkınması ve geleceğe güvenle yürümesi için çoluk çocuk demeden, her bireyin sorumluluğu olduğu unutulmamalıdır.”dedi.

“Yerli Malı Kullanalım” Kampanyası için emek sarf eden Müdür Yardımcısı Ferhat Kısakara’ya teşekkür ettiğini belirten Okul Müdürü Durmaz, ayrıca kendilerine desteklerini esirgemeyen Gölbaşı Kaymakamlığına, Gölbaşı Belediyesine, İlçe Jandarma Komutanlığına, İlçe Sağlık Müdürlüğüne, İlçe Müftülüğüne de teşekkür ederek alış verişlerde 868 -869 barkod kodlarının Türk Malı olduğunu söyledi.

Okul Müdürü Durmaz , “Yerli Malı Kullanalım” Kampanyasına esnafların da ilgi gösterdiğini belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir’e ayrıca teşekkürlerini sundu.

İlçe Müftülüğü de ayrıca camilerde yerli malı kullanımının artırılması hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.