BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Öğretmen atamaları tarihi için MEB'den son dakika açıklaması

Öğretmen atamaları ne zaman? Şubat'ta öğretmen ataması var mı? sorularına yanıt MEB'den geldi. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in yaptığını son dakika öğretmen atamaları açıklamasına göre Şubat 2017'de atama yok.

Abone ol

Öğretmen atamaları tarihine ilişkin MEB'den açıklama geldi. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Şubat 2017'de atama olmayacağını söyledi. 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı, “Öğretmen ataması olacaksa da Şubat’a yetişmez” dedi.

MEB müsteşarı, atamalar için kamu kadrolarına dağılımın henüz yapılmadığını söyledi. Müsteşar, “Öğretmen ataması olacaksa da Şubat ayına yetişmez” dedi.

ÖĞRETMEN ATAMASI OLACAK MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 2017 yılında kamuya 60 bin alım yapılacağının müjdesini vermişti. Kurumlara dağılacak olan 60 bin kamu alımında hangi kurumun ne kadar atama yapacağı konusunda konuşan Bakan Müezzinoğlu, 60 bin atamanın olacağının atamaların en çok Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığına olacağını söyledi. Bakan Müezzinoğlu sözlerine 10 bin sağlık personelinin alımıyla devam edip daha sonra şubat ayında tahminen 30 bin öğretmen alımının olacağını da eklemişti.