BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  GÜNCEL

Öğretim üyesi üniversitede ölü bulundu!

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri'nde görevli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cilan, odasında ölü bulundu.

Abone ol

DENİZLİ'de Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri'nden son dakika sarsıcı bir ölüm haberi geldi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde görevli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. 37 yaşındaki Hava Cilan, poliklinikler binasındaki odasında ölü bulundu.havva-cilan.jpg

Dün öğleden bu yana kendisinden haber alınamayan Nefroloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hava Cilan, poliklinikler binasındaki odasında ölü bulundu. 37 yaşındaki Cilan’ın, ameliyatlarda hastaların ağrı hissetmemesi için anestezik ilaçtan aşırı dozda enjekte edildiği iddia ediliyor.

BİR SÜREDİR GRİBAL ENFEKSİYON GEÇİRİYORDU

Cilan'ın vücuduna yüksek dozda anestezik ilaç enjekte ettiği belirtildi. Bekar olan ve bir süredir ağır gribal enfeksiyon geçirdiği kaydedilen Yrd. Doç. Dr. Cilan'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopside belli olacak.

pamukkale-uni-hastanes.jpg 

HABER ALINAMAYINCA KAPISINI ÇİLİNGİRLE AÇTILAR

Cilan’dan dün öğleden sonra haber alamayan mesai arkadaşları, PAÜ Hastanesi'ndeki odasının kapısını bugün çilingirle açtırdı. Koltukta oturur vaziyette ölü bulunan Cilan’a gerekli incelemenin yapması için savcılığa haber verildi. PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu uzmanları ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, odanın önüne şerit çekerek inceleme yaptı. Ardından cenaze, otopsi için üniversite morguna kaldırıldı.

"ÇOK SEVDİĞİMİZ BİR İNSANDI"

Olaydan sonra basın mensuplarını sorularını cevaplandıran PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Türkçüer, “Sabah çalışma arkadaşları, odasına girdiğinde arkadaşımızın cesediyle karşılaşmış. Kesin ölüm nedeni, otopsiden sonra belli olacak. Bir süredir soğuk algınlığı sebebiyle ilaçlar aldığını biliyoruz. Nedenini biz de bilmiyoruz. Bildiğimiz kadarıyla ciddi bir sorunu yoktu. Normal işlerine gelip giden biriydi. Çok sevdiğimiz bir insandı.” dedi.