BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.427,10
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Öğrencilere hakaret eden müdür görevden alındı!

Antalya'da kız öğrencilere küpe delikleri nedeniyle “Sizin başka yerleriniz de deliktir” dediği iddia edilen müdür görevden alındı.

Abone ol

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Faruk Tugayoğlu Ortaokulu Müdürü Şengül Koyuncu, geçen hafta okuldaki 5 kız öğrenciye kulaklarındaki küpe ve küpe delikleri nedeniyle, “Sizin başka yerleriniz de deliktir” dediği iddiası üzerine bir öğrenci velisi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayet edildi.

Koyuncu’nun, AK Parti’nin 15 Şubat’ta Kepez Arena’da yapılan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı kongreden kendisinin de içinde olduğu çok sayıda fotoğrafı facebook hesabından paylaştığı da ortaya çıktı. Müdür Koyuncu paylaştığı fotoğraflara ’Kepez Arena muhteşemdi. Kadın 2023’ diye yazarak, birçok aday adayıyla da fotoğraflarını paylaştı. Şengül Koyuncu hakkında, okuldaki harcamalarda usulsüzlük yapıldığı yönündeki şikayetler üzerine de 20’ye yakın soruşturma olduğu öğrenildi.

ODASINA 9 BİN LİRALIK TAKIM

Soruşturmalar devam ederken, Koyuncu, Antalya Valiliği’nce görevinden alınıp Muratpaşa Gültekin İlkokuluna öğretmen olarak atandı. Koyuncu hakkında odasına 8-9 bin liralık koltuk takımı aldığı iddiaları da var. Aynı okulda müdürlük görevinden alınan Sadık Büyükgebiz’in göreve iade davasını kazandığı öğrenildi.

5 kız öğrenciye kulaklarındaki küpeleri ve delikleri nedeniyle ‘sizin başka yerleriniz de deliktir’ diye hakaret ettiği iddiasıyla şikayet edilen ve AK Parti İl kadın Kolları Kongresi’ne katıldığı belirlenen müdürü Valilik görevden aldı.