BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
HABER /  GÜNCEL

Oğlunun doğum günü kutlamasında kocasını öldürdü

Bursa'da bir süredir ayrı yaşayan Birgül Gülnar - Erdoğan Günar çifti 9 yaşındaki oğullarının doğum günü için biraraya geldi. Çıkan kavgada Birgül Gülnar, eşini oğlunun gözleri önünde tabanca ile vurarak öldürdü.

Abone ol

BURSA'nın Orhangazi ilçesinde, Birgül Gülnar sabah saatlerinde ayrı yaşadığı eşi Erdoğan Günar'ı tabanca ile öldürdü. Cinayetin ayrı yaşayan çiftin 9 yaşındaki oğullarının doğum gününü kutlamak için biraraya geldikleri sırada işlendiği ortaya çıktı.

Bir süredir ayrı yaşayan Birgül Gülnar ve Erdoğan Gülnar, 9 yaşındaki oğulları F.G.'nin doğum günü için aynı evde buluştu. Küçük F.G, doğum gününde gözlerinin önünde annesinin babasını tabanca ile vurarak öldürmesine şahit oldu.

Doğum gününde hayatının şokunu yaşayan F.G.'nin cinayetin ardından çığlıklar atarak yalın ayak sokağa forlayıp yardım istediği öğrenildi. Eş katili olan Birgül Gülnar ise evden kaçmaya çalışırken polislerce gözaltına alındı. 

OĞLUMU GEZDİRMEYE GİTMİŞTİM

Birgül Günar, polisteki ilk ifadesinde doğum günü olan 9 yaşındaki oğlunu alıp gezdirmek için eve geldiğini söyledi. Günar, "Şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir Erdoğan'dan ayrı yaşıyorum. Kardeşlerimin yanına yerleştim. Onların işyerinde çalışıyorum. Bugün küçük oğlumun doğum günüydü. Amacım; anne olarak oğlumu özel gününde gezdirmek, onunla birlikte olmaktı. Erdoğan, buna izin vermeyince aramızda tartışma çıktı. Sonrasında olanlar oldu" dediği öğrenildi.

Birgül Günar'ın sorgusu devam ederken, çiftin 18 yaşındaki diğer oğullarının cinayet anında evde bulunmadığı belirtildi.