BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  GÜNCEL

Eşi tarafından sokakta vahşice öldürüldü

Bir kadın cinayeti haberi daha. Balıkesir'de bir kadın kocası tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü

Abone ol

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak ortasında karnı ve göğsünden bıçakla ağır yaralanan 32 yaşındaki kadın, hastanede kurtarılamadı.

Eşinden şiddet gördüğü ileri sürülen Figen K. (32), bir süre önce annesinin evine döndü.

Eşi Sadık K. (36), sokakta karşılaştığı Figen K'yi, karnından ve göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Figen K, 112 Acil ekipleri tarafından kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, olay yerinden kaçan Sadık K'nın yakalanması için çalışma başlattı.

OĞLUNUN 15'LİK ARKADAŞINDAN HAMİLE KALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Eşinden boşanmış 2 çocuk annesi kadın, oğlunun 15 yaşındaki arkadaşını ilişkiye zorlayıp hamile kaldı, kürtaj oldu, dini nikâh kıydırmak istedi, 8 yıl hapis istemiyle yargılanıyor

Adana'da eşinden boşanan 2 çocuk annesi 36 yaşındaki Ü.B.'nin, liseye giden oğlunun 15 yaşındaki arkadaşı M.O. ile zorla cinsel ilişkiye girip hamile kaldığı, bebeği kürtajla aldırdıktan sonra dini nikâh kıydırmak istediği ortaya çıktı.

"Çocuğa cinsel istismarda bulunmak" suçundan hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ü.B., tutuksuz yargılandığı mahkemede, "Benimle evlenmek istediği için ilişkiye girdim. Yaşının büyük olduğunu sanıyordum" dedi. Mağdur M.O. ise, "Yatağıma gelip benimle zorla ilişkiye girdi" diyerek Ü.B.'nin cezalandırılmasını istedi.

KÜRTAJ OLDU

Habertürk'ün haberine göre Toros Mahallesi'nde oturan ve 1997'de eşinden boşanan Ü.B., oğulları M.İ. (15) ve İ.İ. (18) ile birlikte yaşıyordu. Lise öğrencisi M.İ.'nin samimi arkadaşı M.O., ısrarlar üzerine zaman zaman arkadaşının evinde kalmaya başladı.

Ü.B., geçen kasım ayında oğlu M.İ. uyuduktan sonra kendi evlerinde kalan M.O.'nun yanına gitti. Bilgisayarın başındaki M.O.'ya uyumasını söyleyen Ü.B., iddiaya göre yatağına giden gencin yanına yattı ve zorla cinsel ilişkiye girdi.

İddiaya göre 3 ay içinde M.O. ile 3 kez cinsel ilişkiye giren Ü.B., hamile olduğunu öğrenince M.O. ile birlikte hastaneye giderek, bebeğin ölü olduğu iddiasıyla kürtaj oldu. Ü.B., M.O. ile birlikte yaşamak için dini nikâh kıydırmaya karar verdi. M.O.'nun babasına ait otomobille gittikleri İmamoğlu İlçesi'nde imam ararken bir gün boyunca eve gelmeyen genci merak eden ailesi, çocuklarının bulunması için polise başvurdu. Polisin yaptığı araştırma sonunda M.O.'nun Ü.B. ile birlikte bulunması üzerine olay ortaya çıktı.

'EVLENMEK İSTEDİĞİ İÇİN YAPTIM'

M.O.'nun anne ve babasının şikâyeti üzerine Ü.B. hakkında "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 8 yıla kadar hapis istemiyle Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Tutuksuz yargılanmaya başlayan Ü.B., "Benimle evlenmek istediği için bir kez cinsel ilişkiye girdim. Hamile kaldım. Ancak kan uyuşmazlığı nedeniyle çocuğu aldırdım. M.O.'nun yaşının büyük olduğunu sanıyordum. Oğlum 18 yaşındadır, M.O. da oğlumun arkadaşıdır" dedi. Dini nikâh için M.O.'nun kendisini İmamoğlu'na götürdüğünü söyleyen Ü.B., imamın resmi nikâh olmadığı için dini nikâh kıymadığını belirtti.

'İKİ KERE İLİŞKİYE GİRDİ'

Psikolog gözetiminde ifade veren M.O., Ü.B.'den şikâyetçi oldu. 15 yaşındaki M.'nin arkadaşı olduğunu belirten M.O., "O gün M. bira almıştı. Bira içiyorduk. M. uyuduktan sonra annesi Ü.B. yanıma geldi. 'Yat artık' dedi. Yatağa uzanınca o da yanıma geldi. Zorla benimle ilişkiye girdi. Herhangi bir tehdit olmadı, üzerime çıktı, benimle ilişkiye girdi. Bir hafta sonra M.'nin yanına gitmiştim. M. evden ayrılınca Ü.B. beni yatak odasına götürdü. Tekrar zorla ilişkiye girdi. Ü.B. beni tahrik etti. Büyük oğlu öğrenince 'Bunu başkaları duyarsa benden önce sen kendi kafana sık' demişti. O yüzden şikâyetçi olmadım" dedi.

M.O., Ü.B. ile bebeği aldırmaya birlikte gittiklerini de belirterek, "Çocuğu kendi isteğimizle aldırdık" dedi. Mahkeme, mağdur gencin hastaneden doğum kayıtlarının istenmesi, sanık kadının 15 yaşındaki oğlu M.İ.'nin tanık olarak dinlenmesi ve sanığın kürtaj yaptırdığına dair belgelerin hastaneden istenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. 

ÇAKMAK GAZI CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Arnavutköy'de arkadaşlarıyla birlikte çakmak gazı koklayan 14 yaşındaki Kadir Yaşkesen, hayatını kaybetti

On bir buçuk yılda özellikle çocuklar ve gençler arasında yaygınlaşan "çakmak gazı" koklama girişimi 7'nci ölümü de getirdi. İstanbul Arnavutköy Cemal Reşit Rey İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Kadir Yaşkesen (14) geçen çarşamba akşamı arkadaşlarıyla buluşmak için evden çıktı.

Yaşkesen, mahalle arkadaşları İ.A. (17), U.K. (15) ve H.G. (16) ile bir çay bahçesine gitti. Evlerine dönmek için yürüyen arkadaşlardan H.G., Şemsettin Magunacı'nın işlettiği bir markete girerek 4 tüp çakmak dolum gazı aldı. Dört arkadaş daha sonra boş araziye gitti. Burada çakmak gazını kokladılar. Ardından yeniden evlerine gitmek için yola çıktılar. Ancak grubun en arkasında yürüyen Kadir Yaşkesen, bir anda yere yığıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yaşkesen'in nabzının durduğunu belirledi. Yaklaşık 15 dakika yapılan kalp masajına rağmen Yaşkesen hayata döndürülemedi. Baba Bayram Yaşkesen "Çocuğum gaz çekmezdi. İlk defa çekmiş, o da sonu oldu. Oğlum arkadaş kurbanı" dedi 

HALK OTOBÜSÜNDE TACİZ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ankara’da Bağcılar İçaydınlık hattında çalışan 06 DL 4063 plakalı halk otobüsünde E.D. (30), isimli kadın tacize uğradı. E.D., ayağa fırlayarak “Bacağımı okşuyor bu şerefsiz. Kalk yanımdan” diye bağırmaya başladı.

E.D.’nin ittiği, tacizde bulunduğu iddia edilen 27 yaşındaki E.Y. ise kısık bir sesle yalnızca “Ne oluyor ya” dedi. Tacize uğradığını söyleyen E.D.’nin, “Elindeki gazetenin altından bacağımı okşuyordu” sözleri üzerine diğer kadın yolcular, “Otobüsün kapılarını kapatın, polis çağıralım” diye bağırdı.

E.Y. kadına yumruk atmasının ardından Kızılay’da, otobüste yaşananlara polis müdahale etti. Gözaltına alınan 27 yaşındaki E.Y.’nin evli olduğu öğrenildi. Savcılığı’na çıkarılan şüpheli E.Y., “cinsel taciz, darp ve hakaret”ten tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. 

15 YAŞINDAKİ KIZINI BOĞDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kahramanmaraş’ta bir baba, 15 yaşındaki kızını boğarak öldürdü 

İddiaya göre, V.Y. (43), arkadaşını arayarak kızı Y.Y'yi öldürdüğünü söyledi, cesedi gömebilmek için arkadaşından yardım istedi.

V.Y'nin arkadaşı ise telefon konuşmasının ardından polisi arayarak ihbarda bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, V.Y'nin oturduğu Mehmet Akif Mahallesi'ndeki evde arama yaptı. Yapılan incelemede 15 yaşındaki Y.Y'nin cesedi bulundu.

Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin evde inceleme yaptığı sırada, baba mahallede gizlendiği yerde yakalandı.

Sağlık kontrolünün ardından Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen V.Y'nin ilk ifadesinde, "Yaklaşık 5 ay önce Gaziantep'in Nizip ilçesinden Kahramanmaraş'a geldim ve yerleştim. Bir inşaat firmasında işçi olarak çalışıyorum. Kızım Nizip'te bazı erkeklerle görüşüyordu. Görüşmemesi için Kahramanmaraş'a gelmiştik. Burada da görüştüğünü öğrenince kendisini uyardım. Ancak beni dinlemedi. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemenin ardından Y.Y'nin cesedi otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

AMCA ÇOCUKLARININ KUMA KAVGASI KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Şanlıurfa'da, amca çocukları arasında kuma getirme meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İsmi öğrenilmeyen genç kadın, ailesinin isteği üzerine amcasının oğlu Ahmet Aydemir'le geçtiğimiz aylarda evlendi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Ahmet Aydemir, amcasının kızının üzerine kuma almak istemesi üzerine kuzenler arasında tartışma çıktı. Kız kardeşlerinin eve geri gönderilmesine öfkelenen Lamiz Aydemir, yakınlarını yanına alarak enişteleri olan Ahmet Aydemir'in Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan 2 katlı evini bastı. Karşılıklı silahlı çatışmanın yaşandığı olayda Lamiz Aydemir, tabancayla açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayda Mustafa, Mehmet ve Ahmet Aydemir, isimli şahıslar yaralandı.

Hastaneye kaldırılan 3 yaralının tedavisine başlanırken, olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.Olayla ilgili olarak özel harekat timleri olay yerine çağırıldı. Olayın yaşandığı mahallede geniş güvenlik önlemi alan polis, çatışmanın yaşandığı evde birilerinin olduğu yönünde ihbar aldı. Çelik yelekli ve uzun namlulu Özel Harekat Timleri söz konusu eve baskın yaptı. Balyozla kapıyı kıran timler, evde her hangi bir şahısa ulaşamayınca olay yerinden ayrılıp belirlenen başka evlere baskın düzenledi. Ev içerisinde arama yapan ekipler, 2 adet tabanca ile çok sayıda boş kovan buldu.

Gece saatlerinde korku dolu anların yaşanmasına neden olan olayla ilgili olarak polis, olaya karışıp daha sonra otomobille kaçan şahısları yakalamak için Esentepe Mahallesinde belirlenen adreslere baskın yaptı.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 

ESKİ FUTBOLCUYA TECAVÜZ SUÇLAMASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Eskişehirspor'un 'Altın Kafa' lakaplı eski futbolcu Metin Avras, tecavüz suçlaması ile hakim karşısında ifade verdi.

Konya'da 1995 yılında oynanan Play-off maçlarında Aydınspor'a attığı kafa golüyle Eskişehirspor'un birinci lige çıkmasında katkısı olan eski futbolcu 'Altın kafa' lakaplı Metin Avras tecavüz suçlaması ile ifade verdi. 2008 yılında da 18 yaşındaki D.Ö.'ye tecavüz ederek hamile bıraktığı iddiasıyla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Metin A. şikayetlerin gecikmesi nedeniyle 2010 yılında mahkeme heyeti tarafından beratına karar verilmişti.
 

Metin Avras, bu kez 21 yaşındaki Ö.T.'ye tecavüz ettiği gerekçesiyle yine 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Ö.T. duruşmada Metin Avras'ın kendisine tecavüz edip, hamile bıraktığını, bebeği özel bir poliklnikte aldırdığını iddia etti.

Tutuksuz yargılanan ve futbolu bıraktıktan sonra servis şoförlüğü yapan 'Altın Kafa' lakaplı futbolcu duruşmada üzerine suçlamaları kabul etmedi. Ö.T. ile ilişkiye girmediğini öne süren Metin Avras, "Onu çok severdim. Beraber birçok yerde bulunduk. Sabahları evime kahvaltıya bile geliyordu. Evinin kapısını kırmadım. Ben de evinin anahtarı bile var. İsterseniz gösterebilirim. Ö.T., başka erkeklerle gezmeye başlayınca durumu babasına söyledim. Açıkça söylemek gerekirse, bu yüzden olayı buraya kadar taşıdılar" iddiasında bulundu.

Sanıktan şikayetçi olmadığını belirten Ö.T. "Benimle rızam dışında ilişkiye girdi. Ona karşı çıkamadım. Hamile kalınca da bebeği özel bir poliklnikte aldırdım. Raporlarım var. Beni, olayı babama anlatmakla tehdit ettiği için şikayetçi olmadım. Daha sonra evimize geldiğinde kapıyı açmayınca kapıyı kırıp içeri girdi. Bağırıp yardım isteyince komşular geldi. Bu sırada Metin evden kaçtı. Şikayetimden vazgeçtim ve şu anda şikayetçi değilim" diye konuştu.

Eskişehir 2'inci Ağır Ceza Mahkeme heyeti tanıkların dinlenmesi amacıyla duruşmayı ileriki tarihe erteledi. 

EKMEK PİŞİRDİĞİ TANDIRDA YANARAK CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Erzurum'un Oltu İlçesi'ne bağlı Sarısaz Köyü'nde ekmek pişirdiği tandıra düşen 83 yaşındaki Fikriye Yıldız, yanarak can verdi.

Oltu'nun Sarısaz Köyü'nde oturan Fikriye Yıldız, dün tandırı yakarak ekmek pişirmeye başladı. Tansiyon hastası olduğu belirtilen Fikriye Yıldız, ekmek pişirdiği sırada eğilip kalkarken dengesinin kaybedince, başının üzerine yanan tandırın içine düştü. Yalnız olduğu için tandırdan çıkamayan ve çığlıklarını duyuramayan yaşlı kadını, yanık et kokusunu alan köylüler kurtarmaya geldi. Ancak Fikriye Yıldız'ın tandırda yanarak öldüğü anlaşıldı.

Cesedi Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fikriye Yıldız'ın tek oğlunun Kuzey Irak'ta çalıştığı belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.