BIST 9.700
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.430,07
HABER /  GÜNCEL

Oğlunu boğan kadının şok ifadesi

Kepçe kulak ameliyatı olan oğlunu hastane tuvaletinde boğan anne, verdiği ifadeyle kan dondurdu.

Abone ol

Kepçe Kulak ameliyatı olan 10 yaşındaki oğlunu hastane tuvaletinde boğan anne Nurhan S, poliste verdiği ifadede cinayeti neden işlediğini anlattı.

Ankara’da bulunan Gazi Hastanesi’nde estetik ameliyat yüzünden bir anne 10 yaşındaki öz oğlunu kendi elleriyle öldürdü. Nurhan S. isimli kadın, 10 yaşındaki oğlu O.S’nin kepçe kulak problemi olduğunu ve bu durumun çocuğun okulda başarısını ve arkadaşlık ilişkilerini etkilediğini belirterek, daha önce kendisinin de doktoru olan Prof. Dr. Metin Yılmaz’a getirdi. Kulağın operasyonla düzeltilebileceği belirlenince, O.S. hastanenin Kulak-Burun-Boğaz (KBB) servisine yatırıldı.

TUVALETTE EŞARPLA BOĞDU

Geçtiğimiz cuma günü ameliyat edilen O.S, başarılı geçen operasyonun ardından, yataklı servise alındı. Önceki gece saat 02.00 sularında, servis katından zemin kata inen anne, oğul, el ele asansörlerin bulunduğu ara koridorda bir süre gezindi. Daha sonra O.S.’yi kadın tuvaletine götüren anne Nurhan S., tuvalette başından çıkardığı eşarbı ile oğlunu boğarak öldürdü. Daha sonra hastaneden kaçarak Konya Yolu üzerinde araçların önüne atlayan Nurhan S., acil servise kaldırıldı. Burada çocuğunu tuvalette boğarak öldürdüğünü söyleyen Nurhan S.’nin beyanı doğrultusunda tuvaleti kontrol eden hastane yetkilileri, çocuğun cansız bedenini buldu.

OĞLUNU ÖLÜME BÖYLE GÖTÜRDÜ


Hastaneye gelen polis ekipleri, Nurhan S.’yi gözaltına aldı. Küçük çocuğun cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Gazi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kadriye Altok, olayın ardından hastanede “acil mavi kod” çağrısı yapıldığını ve ekiplerin hızlıca olay yerine ulaştığını ancak O.S’yi kurtaramadıklarını kaydetti. Altok, annenin önceden bilinen bir psikiyatrik sorunu olmadığını belirterek, “Bizim kayıtlarımızda böyle bir bilgi yok. Klinik çalışanlarının değerlendirmelerini istedik. Sorumlu hemşire, çocuğuna son derece ilgili bir anne olduğunu, beraber dolaştıklarını ifade etti” dedi. Çocuğu ameliyat eden Prof. Dr. Metin Yılmaz ise, O.S’nin dün itibarıyla taburculuğunu planladıklarını söyleyerek, ameliyatın ardından herhangi bir sorun yaşanmadığını ifade etti.

"ÇOK ÇİRKİN OLDU"

Anne Nurhan S., dün emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Nurhan S.’nin, ifadesinde, “Hem kulağı hem kafası büyümüştü. Çok çirkin oldu. Bu çocuğumun psikolojisinin daha da bozulmasına, arkadaşlarının yanında kendisini daha kötü hissetmesine neden olacaktı. Onu kurtarmak için yaptım” dediği öğrenildi. Nurhan S., adliyedeki sorgusunun ardından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.