BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  GÜNCEL

Oğlu serbest bırakılan Bayraktar'dan ilk açıklama

Oğlu da gözaltına alınıp serbest bırakılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ilk kez konuştu.

Abone ol

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında oğlu da gözaltına alınan ve serbest bırakılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ilk kez konuştu. Byraktar, 'Suçların hiçbirisi şahsımla ilgili değildir.' dedi.


"ŞAHSIMLA İLGİSİ YOK"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsımla ilgisi bulunmamaktadır. Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır" ifadesini kullandı.
 

"OĞLUM DA, ARKADAŞLARIM DA MASUM"

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık'ta gözaltına alınan ve aralarında oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da olduğu kişilerin tamamının, tutuklanmayı gerektirecek unsura rastlanmadığı için serbest bırakıldıklarını belirtti.

Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsıyla ilgisi bulunmadığına işaret eden Bayraktar, şunları kaydetti:

"Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır. Bu manada süreci dikkatle takip ettiğimizi ifade ediyor, hukukun üstünlüğüne ve masumiyet karinesine, özellikle bunu uygulamakla yükümlü olanların daha bir özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum."


18885.jpg

18887.jpg
18929.20131221151919.jpg