BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13
HABER /  GÜNCEL

Öğle yemeğinde bir araya geldiler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk yurt dışı ziyaretini KKTC’ye yaptı. Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyet, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğl...

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk yurt dışı ziyaretini KKTC’ye yaptı. Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyet, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve beraberindeki heyetle öğle yemeğinde bir araya geldi.
62. hükümetin kurulmasının ardından ilk yurt dışı ziyaretini KKTC’ye gerçekleştiren Ahmet Davutoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile KKTC Cumhurbaşkanlığında bir araya geldi. Eroğlu ile ikili görüşmenin ardından Davutoğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu öğle yemeği yedi. Yemeğe, KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu ve Başbakan Davutoğlu’yla birlikte KKTC’den Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, bazı bakanlar ve diğer yetkililer ile Türkiye’den Kıbrıs ile ilgili Koordinasyon İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin katıldı.
(İHA)