BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,87
HABER /  GÜNCEL

Öfkeli kalabalığa engel olan sürpriz isim

Antalya'daki terör eyleminde öfkeli kalabalığı Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrencilere silah çekerken görüntülenen Ömer Ulusoy sakinleştirdi.

Abone ol

Antalya'daki olaylarda HDP binasına bayrak asmak isteyen grupta bulunan, Akdeniz Üniversitesi’nde çıkan olaylarda karşıt görüşlü öğrencilere tabancayla ateş etmesiyle gündeme gelen Ömer Ulusoy bu kez topluluğu sakinleştirirken görüntülendi.

Antalya’da HDP il başkanlığı binası önünde toplanan grubun binaya bayrak asma yönündeki ısrarı üzerine polis tarafından 2 kişiye izin verildi. Bu iki kişi polis eşliğinde HDP il başkanlığının olduğu binaya çıktı.

BİN KİŞİLİK GRUP HDP BİNASINDA BEKLEDİ

Binanın çatı katına Türk bayrağı asılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Yaklaşık bin kişilik grup, bayrak asılmasının ardından da uzun süre HDP binası önünde bekledi.

31237287.jpg

ÖMER ULUSOY BU KEZ SAKİNLEŞTİRDİ

Bu grubun içerisinde Akdeniz Üniversitesi’nde çıkan olaylarda karşıt görüşlü öğrencilere tabancayla ateş eden, alnında Zülfikar dövmesi bulunan Ömer Ulusoy da yer aldı. Ulusoy, HDP binasına bayrak asmak isteyen grubu sakinleştirirken görüntülendi.

İLK MÜDAHALEYİ POLİS YAPTI

Diğer yandan polisin gruba yaptığı müdahaleden, olaylarına karışmayan vatandaşlar da etkilendi. Motosikletine bindirdiği köpeğiyle İsmet Paşa Caddesi’nden geçen Hakan Can, sıkılan biber gazından etkilendi. Tramvay yolunda baygınlık geçiren Hakan Can’a ilk müdahale bir polis memuru tarafından yapıldı.

zangief_27904.gif

POLİS HDP BİNASINDA ÖNLEM ALDI

Çevredeki esnaf, yerde yatan genci kendi gelmesi için getirdiği vantilatörle serinletmeye çalıştı. Ayran içirilip yüzü yıkanan Hakan Can’ın başında bekleyen köpeği ise bir an olsun ayrılmadı. Ambulans geldiğinde de Hakan Can’ın yanına gitmek isteyen köpek, sağlık görevlileri tarafından uzaklaştırıldı. Hakan Can, ambulanstaki tedavisinin ardından köpeğini de alarak evine gitti. HDP önündeki grup, saat 01.00’de dağılırken polis, olası bir saldırıya karşı bina önünde önlem almaya devam ediyor.