BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.492,17
HABER /  GÜNCEL

Öfkeden gözü dönen kişi dehşet saçtı

Öfkeden gözü dönen bir kişi, babasının evi ve taksisi ile ağabeyinin evini ateşe verdi.

Abone ol

Ankara'da ailesiyle problemleri olan bir kişi, babasının ve ağabeyinin evini kundakladı. Babasının kendisini şikayet ettiğini öğrenen zanlı, daha sonra da gittiği karakolun önünde babasına ait ticari taksiyi ateşe verdi.

MADDİ YARDIM ALAMADIĞI İÇİN KIZDI İDDİAZI

İddiaya göre, Mehmet Narlı (28), istediği maddi yardımı alamadığı babası ve ağabeyi ile tartıştı. Öfkeden gözü dönen Narlı, gece saatlerinde gittiği babası İsmail Narlı'nın Çankaya, Dikmen, 758 Sokak'taki evini kundakladı. Zanlı, daha sonra da kavgalı olduğu ağabeyinin Keçiören, Esertepe Mahallesi, 302 Sokak'taki evine giderek burayı da ateşe verdi. Her iki yangın da itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.İsmail Narlı, şikayette bulunmak için Dikmen Polis Merkezi'ne gitti.

Babasının kendisini şikayet ettiğini öğrenen Mehmet Narlı da bir bidon benzinle polis merkezinin önüne geldi ve burada babasına ait 06 T 5380 plakalı taksiyi ateşe verdi. Araç, bir anda alev topuna dönerken, zanlı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Durumu hemen itfaiye ekiplerine bildiren polis, yangın tüpleriyle alevleri söndürmeye çalıştı.

Alevlerin kendi araçlarına sıçramasından korkan vatandaşlar da yangın tüpleriyle yangına müdahale etmek istedi. Polis, LPG'li olan aracın patlama ihtimaline karşı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırarak çevre güvenliğini aldı. Ticari taksinin sahibi İsmail Narlı ise aracının yanışını çaresiz gözlerle izledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.Olay yeri inceleme ekipleri, yakılan araç üzerinde incelemelerde bulundu. Araçta büyük çapta hasar meydana geldi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.