BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Ödüllü yönetici Server Aydın hangi havayollarına transfer oldu?

Server Aydın, dünyanın sayılı havayollarından biri olan Ürdun Kraliyet Havayollarına CCO gorevini ustlenerek transfer oldu.

Abone ol

2012-2016 yılları arasında Lufthansa ve THY ortaklığı olan Sunexpress Havayollar'ında THY'yi temsilen Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Server Aydın, dünyanın sayılı havayollarından biri olan Ürdun Kraliyet Havayollarına CCO gorevini ustlenerek transfer oldu.

Sunexpress son 3 senede avrupadan en hizli buyuyen havayolu olmus ve thy'nin en karli istiraki haline gelmisti. Basarili yöneticinin yerine henuz yeni bir atama yapilmadi.

Türk havacilik sektörunde yeniklere imza atan genc havaci fenerium projesiyle gurbetcilerimize gökyüzunde forma satisina baslamis 2013 yilinda Simitsarayi projesiyle gökyüzünde simit ikrami yapan ilk havayolu olmustu. 2016 subat ayinda 'cik aradan istanbul' reklam kampanyasiyla Izmir be antalyalilarin gonlunu kazanan Server Aydin Maltepe Universitesi tarafindan en iyi iletisim ödülüne laik görüldü.

2001 yilinda fraport antalya havalimaninda basladigi havacilik sektöründe 2004-2008 arasi THY de farkli yöneticilik görevlerinde bulundu. 2008-2012 yillarinda Istanbul sabiha gokcen hacalimaninda ticaretten sorumlu genel Mudur yardimcisi olarak gorev yapti. Sabiha Gökcen'in dunyaya tanitilmasinda onemli rol oynadi 3 yil ust uste en iyi pazarlanan havalimani ödulunu kaldirmayi basardi.

Basarili yöneticinin transferi sektörde saskilnlik yaratti, Aydin, ürdun kraliyet havayollari dunyanin en iyi markalarindan bir tanesi, yeni bir projeye yeni bir heyecana atilmanin keyfini yasiyorum. Cok iyi ve tecrubeli bir ekibe liderlik edecegim, oncelikli Hedefimiz ammani bolgenin onemli transit merkezi haline getimek ve sonrasinda Akabeyi bolgenin yeni yeni turizm cenneti haline donustermek icin calisacagiz dedi, Aydin dunya ve bolge turizminin yeni destinasyonlara ihtiyaci oldugunu, Akabe'nin bu boslugu doldurmak icin hazir oldugunu,Rusya, Iran, Almanya, İngiltere, İskandinavya gibi pazarlara bu essiz destinasyonu taniticaklarini iletti.