BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  POLİTİKA

Oda TV'ye İşçi Partisi desteği

İşçi Partisi üyeleri, Ergenekon soruşturması kapsamında arama yapılan Oda Tv adlı internet sitesi önünde destek açıklaması yaptı.

Abone ol

İşçi Partisi üyeleri, Ergenekon soruşturması kapsamında arama yapılan Oda Tv adlı internet sitesi önünde destek açıklaması yaptı.

İP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel, sitenin sahibi Soner Yalçın dahil Oda Tv'nin 4 yöneticisinin gözaltına alındığını belirterek, Ergenekon, Balyoz ve Poyrazköy gibi soruşturmaların tertip olduğu iddiasında bulundu.

İP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel'in de aralarında bulunduğu bir grup partili, aramaların devam ettiği Gümüşsuyu'ndaki Oda Tv önünde toplandı. Gerçekleştirilen aramaları protesto eden grup, basın açıklaması yaptı. Erkan Önsel, başta Soner Yalçın olmak üzere Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu ve Ayhan Bozkurt'un gözaltına alındığını söyledi.

Yapılanları 'Faşizm' olarak niteleyen Önsel sözlerini şöyle tamamladı: "Bu tertibi yapanlar TSK ve İşçi Partisi'ni merkezine koyduklarını açıklamışlardı. Ama olay bundan ibaret değil, bu olaylar bütün millete karşı yapılmıştır. Bu gazeteciler gerçeği eğmeden bükmeden kamuoyuna duyurmuşlardır. Onlara yapılan bu tertip alçaklık değil midir? Türk basını bu duruma sessiz kalmamalıdır"