BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,97
HABER /  MAGAZİN

Shakira'nın fotoğraf çekimi dikkatleri çekti!

Kolombiyalı güzel şarkıcı Shakira ünlü magazin dergisi Ocean Drive'a verdiği pozlar ve yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira Ocean Drive adlı magazin dergisine verdiği pozlar ile magazin basınında gündem yarattı.

37 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı Shakira Ocean Drive adlı magazin dergisine verdiği pozlar ve yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Güzel şarkıcı zebra desenli elbisesi ile verdiği kapak pozu ile dikkat çekerken annelik ve güç hakkında yaptığı açıklamalar ile de magazin basınında yer aldı. 

1.20140425115824.jpg

Müzik kariyerine başladığı günden bu yana 60 milyondan fazla albüm satan ve twitter, facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde 90 milyondan fazla takipçiye sahip olan ünlü şarkıcı Shakira müzik kariyeri hakkında verdiği röportajda geçmişe kısa süreli bir yolculuk yaptı.

3.20140425120320.jpg

Kalça kraliçesi olarak bilinen ünlü şarkıcı Shakira, Barcelona'nın İspanyol defans oyuncusu Gerard Pique ile olan ilişkileri ve oğlu Milan hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Barcelona'daki yaşamı hakkında da ipuçları verdi. Shakira güç ile ilgili yaptığı açıklamalarda ailede güç değerlendirmesi olmaması gerektiğini üyelerin birbirlerine eşit saygı ve sevgi benimsemeleri gerektiğini belirtirken hayattaki gücün para olduğunu vurgulayan ünlü şarkıcı insanın elindeki gücü yardım olarak kullanabilmenin en büyük erdem olduğunu belirtti. Oğlu Milan ile birlikte annelik duygusunu ilk kez tadan ünlü şarkıcı çocuk sahibi olmasının müzik kariyerinde belirli zorluklar yaşattığını fakat büyük bir değişim geçirerek müziğe ve hayata bambaşka bir açıdan bakmayı sağladığını belirtti.