BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,54
HABER /  GÜNCEL

Öcalan'ı sorgulayan komutandan korkutan uyarı!

PKK'nın elebaşısı Öcalan'ı sorgulayan komutandan FETÖ uyarısı geldi. Emekli Albay Uğur, FETÖ'nün tehlikeli eylem hazırlıkları yaptığını öne sürdü.

Abone ol

Terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan'ı sorgulayan komutan olarak tanınan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, emekli Albay Hasan Atilla Uğur darbe girişimiyle ilgil çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uğur 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili olarak bu işin Amerikan menşeli FETÖ işi olduğunu belirterek, FETÖ'nün ülkeyi iç savaşa sürükleyecek  çok tehlikeli eylemler hazırlığında olduğunu öne sürdü.

Emekli Albay Uğur konuşmasında FETÖ/PDY'nin 80'li yıllardan beri askeri okullarda engellenmedikleri için yuvalanmış, şu anda da bir kısmı başçavuş, bir kısmı albay, bir kısmı general rütbesine erişmiş, Ergenekon ve Kumpas davaları ile önleri açılmış, bir örgüt olduğunu söyledi. 15 Temmuz'daki darbe girişiminin Türkiye Cumhuriyeti'ni işgal etmek için çok ince planlanmış Amerikan menşeli FETÖ/PDY hareketi olduğunu savunan Uğur şöyle dedi:

BÖYLE TİYATRO OLMAZ!

"15 Temmuz gecesinden çok kısa bir süre önce Gaziantep ve Kilis sınırında asker üniforması giymiş FETÖ mensupları sınırı açtı. Bundan haberiniz var mı? Bu bir işgal girişimidir. Eğer bir başarı elde etselerdi, bugün büyük kısmınızı katletmişlerdi. Bu işin hala bir tiyatro olduğunu düşünen varsa, bence doğru düşünmüyorlar. FETÖ'nün ve PKK'nın ekmeğine yağ sürüyorlar. Böyle tiyatro olmaz. 'Bu hadise oldu, bu hadiseyi temizliyoruz' diye de başka bir belayı devletin kurumlarına yerleştirmeye de izin vermeyiz."

BOMBA PATLATABİLİR, İÇ SAVAŞ ÇIKARTABİLİRLER

Uğur, FETÖ'nün çok tehlikeli eylemler hazırlığında olduğunu da öne sürerek, "Ülkenin birçok yerinde bombalı saldırı hazırlığındalar. Her yerde bomba patlatabilirler. Sansasyonel eylemlerle milleti yine sokağa döküp, iç savaşa sürükleyebilirler" diye konuştu.