BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Öcalan'ı Boğaz'a yerleştirin!

Ünlü sanatçı Oktay Kaynarca Twitter'dan BDP heyetinin Öcalan ile görüşmesini fena eleştirdi.

Abone ol

Öcalan görüşmelerine ünlü sanatçı Oktay Kaynarca'dan sert bir eleştiri geldi. Kaynarca Öcalan görüşmelerine milletin parasının harcanmasını eleştirerek Boğaz'da yemek yesinler diyerek ironik bir eleştiride bulundu.

Bugün beşinci kez İmralı adasına giden ve BDP milletvekillerinden oluşan heyet, oyuncu Oktay Kaynarca'nın diline dolandı. Kaynarca, kendi twitter hesabından heyetin sıklıkla İmralı'ya gidip gelmesi karşısında şöyle bir çözüm yolu önerdi:

Bence milletin parasını bi de bu seromoni için harcamasınlar.. Heyet gitti heyet geldi. Ne gerek var. Boğazda yerleştirin bi eve Öcalanı.

Çıksın sabah yerel kıyafetli korumalar eşliğinde boğaz havası alsın, direktiflerini akşam üstü rakısı ve balık eşliğinde versin milletvekillerine.

oktay-kaynarca.jpg
APO'YU SEVMEMEK....

Oktay Kaynarca'nın bu twitine ile birlikte sanal alem karıştı. Takipçilerinden tepki ve destek twitleri aldıkça tartışma farklı noktalara kaydı.

Kaynarca bu kez şu twitleri attı;

*Söylemek istediğim şudur tekrar ediyorumm .. Bu memleketin çocuklarını (ırkı dini dili mezhebi ne olursa olsun) birbirine kırdıranlaradır tepkimiz .. Bunlar türk kürt çerkez ermeni laz rum bütün halkların düşmanı .. Bu memleketin çocuklarının düşmanlarına tepkimiz ...

*Apoyu sevmemek kürtleri sevmemek anlamına gelmez ..apoyu sevmeyen kürtlere niye sormuyosunuz bu soruyu?

*Bu ülkenin topraklarını vatanı sayan herkes bu ülkenin çocuğudur hain olmdça

KATİLİN AYAĞINA GİDİP İCAZET ALMAK....

*sizin zorunuza gitmiyormu kırk bin (kürt türk)kişinin katilinin ayağına gidilip icazet alınması. Tabii ki barış tabii ki krdeşlk ama bu bölücü hainlerin icazetiyle diil..

*Tekrar ediyorum bu ülke üzerindeki bütün halklar kardeştir bu kardeşlik üzerinden hesap yapıp bu ülkeyi bölmek isteyenler kalleş

*Biz barışı gerçek kürt halkıyla yapmaktan yana olduk hep. Kendi halkının çocuklarının eline silah verip öldürtüp ölüme gönderenlerle diil..

*bu ülkede haksızlığa uğrayanlar sadece kürtlermiydi ? Sağcısı solcusu dincisi alevisi ülkücüsü uğramadımı haksızlığa zulüme? hangisi eline silah bu memleketin çocuklarını çatır çatır öldürdü niye görmüyosunuz büyük resmi ?

*sen o savaşan ve sözüm ona barışı getiren insanların çocukları öldüğnde ne hissettiklerini biliyomusun bu nasıl bi zihniyet ? Ben savaşarak barışı getirecekler diyenlerle tartışmam . O ölenler bu memleketin çocukları bunları siz yersiniz