BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Öcalan'dan BDP'li vekillere tehdit

İmralı canisi Abdullah Öcalan, anayasa paketine destek verilmediği için rahatsızlıklarını dile getiren BDP'li vekillere yönelik şok sözler sarfetti...

Abone ol

Terörist Abdullah Öcalan, avukatlarıyla haftalık görüşmesinde, “Önümüzdeki haftalar kritik” ifadesini kullandı. Öcalan, şunları söyledi:

“Daha önce üçüncü dönemin kapandığını söylemiştim, Sayın Başbakan'a da sesleniyorum. Gücü mü yetmiyor, güç mü getiremiyor, iradesi mi yok bilemiyorum. Sonra ‘Apo söylemedi' demesinler. İşte çözüm gelişmezse orta şiddette savaştan bahsediliyor. Orta-şiddette savaş gelişirse binlerce kişi gözaltına alınabilir hatta tutuklanabilir. Halkımız da tedbirlerini almalıdır.” Anayasa değişiklik teklifine destek için Ak Parti'den işaret bekleyen BDP'den teklife “Ret” oyu vermesini de isteyen Öcalan, “AKP'ye destek kendini inkar etmektir” diye konuştu. Öcalan, anayasa değişiklik önerisinin desteklenmemesini, “CHP ve MHP ile aynı paralele düşüldü” diye eleştiren BDP'li milletvekillerine de “Kimse haddini aşmamalıdır” mesajı gönderdi.