BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
HABER /  GÜNCEL

Öcalan'a gitmek isteyen 2 ülkücü

Ülkücü kesimin önde gelen iki ismi İmralı'ya gidip Öcalan ile konuşmak istediklerini açıkladı.

Abone ol

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor programına konuk olan ülkücüler, İmralı'ya gidip Öcalan ile konuşmak istediklerini söyledi. 

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, ülke menfaati için İmralı'ya gideceğini söylerken, Avrupa Türk İslam Birliği Kurumu Genel Başkanı Musa Serdar Çelebi'nin yaklaşımı aynı olmadı.

Program konuklarından Avrupa Türk İslam Birliği Kurumu Genel Başkanı Musa Serdar Çelebi de İmralı'ya gidip, Öcalan ile konuşmak ve tartışmak istedigini söyledi.

ALDEMİR: ÇİĞ TAVUK YEMEK GEREKİYORSA YENİR

Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir: Memlekete faydalı olacaksa tabiki giderim ben. Bir genel başkanım yok memnun edecek. Seçmen kitlem yok memnun edecek. Ben tek şey düşünüyorum. Bu memleketin faydasına ne olur? Bunun için çiğ tavuk yemek gerekiyorsa yenir. 

ÇELEBİ: BÜTÜN DERDİN DIŞARI ÇIKMAK MI DİYE SORMAK İSTERDİM

Avrupa Türk İslam Birliği Kurumu Genel Başkanı Musa Serdar Çelebi: Gidip konuşmak isterim gerçekten. Ben şahsen doğrudan ona sormak isterdim. Senin üzerine konuşuluyor bütün bunlar. Bütün derdin dışarı çıkmak mı veya şartlarını rahatlatmak mı diye sormak isterdim. Aynı kanaatte değilim.