BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,13
ALTIN 2.302,01
HABER /  MAGAZİN

Obama'nın skandal aşkı gerçek mi? Açıklama

Başkan Obama ile şarkıcı Beyonce arasında çıkan skandal aşk dedikodusuna ünlü Amerikan gazetesinden açıklama geldi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Dün gece Amerikan magazin basınına Fransız gazeteci Pascal Rostain'in tarafından iddia edilen Barack Obama ile ünlü şarkıcı Beyonce arasında ilişki olduğu iddialarına yanıt geldi. 

Politikacıları yakından takip eden Fransız gazeteci Pascal Rostain'in ortaya attığı Başkan Obama ile ünlü şarkıcı Beyonce arasındaki ilişki dedikodusu asılsız çıktı.

Fransız gazetecinin Washington Post'un bugünkü sayısında bu büyük skandala yer vereceği iddialarına ünlü gazeteden açıklama geldi.

beyonce-obama.jpg

WASHİNGTON POST'DAN YALANLAMA 

Fransız gazeteci Rostain tarafından iddialarda kullanılan Amerika'nın en ünlü gazetelerinden Washington Post Poynter Enstitüsüne yaptığı açıklama ile iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Poynter Enstitüsü'ne yapılan açıklama
'Kesinlikle doğru değil!' başlığında bir açıklama yollayan Washington Post, iddiaların Fransız gazetecinin hayal ürünü ile bağlantılı olduğunu ünlü şarkıcı Beyonce ve başkan Obama'nın milyonlarca insanın karşısında Amerikan Ulusal marşını söylerken birlikte aynı kare içerisinde yer aldığını belirtti.

obama-beyonce.jpg 


Başkan Obama ile Beyonce'nin milyonlar önünde görüntülendiği marş videosu: