BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17
HABER /  DÜNYA

Obama neredeyse bulaşık yıkayacaktı!

Restoranda kredi kartınız reddedilirse üzülmeyin, ABD Başkanı Barack Obama bile kredi kartı reddedilince eşinin kartını kullandı.

Abone ol

ABD Başkanı Barack Obama, New York'ta gittiği bir restoranda neredeyse hesabı ödemek için bulaşıkları yıkamak zorunda kalıyordu.

Başkan Obama, ödeme sırasında güvenlik nedeniyle kısıtlama getirildiği için kredi kartının reddedildiğini ve hesabı eşi Michelle Obama'nın ödemek zorunda kaldığını söyledi. Obama, Tüketicinin Finansal Haklarını Koruma Dairesi'nde yaptığı konuşmada, "Birleşmiş Milletler Genel Kurulu devam ederken New York'ta bir restorana gittim ve kredi kartım reddedildi. Anlaşıldı ki, kartımı yeteri kadar kullanmıyorum" ifadelerini kullandı.

RESTORANDAKİLER "DOLANDIRICILIKTAN" ŞÜPHELENDİ

Başkan Obama, kimlik hırsızlığına karşı "Güvenli Alışveriş" adlı programı başlattı. Milyonlarca Amerikalının kimlik hırsızlığı mağduru olduğunu vurgulayan Obama, konuşmasının ardından gerçekleşen sohbet sırasında kendi kredi kartının da gittiği bir restoranda reddedildiğini anlattı. Restorandakilerin dolandırıcılıktan şüphelendiğini belirten Obama, "Neyse ki, Michelle'in kartı yanındaydı. Bense garsona faturalarımı ödediğimi anlatmaya çalışıyordum" dedi.