BIST 9.682
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.425,21
HABER /  GÜNCEL

Obama çiftini çok kızdıracak espri

Amerika'daki resepsiyonda Michelle Obama'ya "Süper görünüyorsunuz" diyen Berlusconi, ülkesine döndüğünde öyle bir şaka yaptı ki Obama çifti çok kızacak

Abone ol

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Amerika'daki resepsiyonda Michelle Obama'ya yaptığı iltifatlarıyla Amerikan Başkanı'nı kızdırmış, Obama'nın sert bakışlarına hedef olmuştu..

Ancak Berlusconi ülkesine döndüğünde Obama çifti için öyle sözler etti ki Obama'yı tam anlamıyla çıldıracak.

İtalyan Başbakan, daha önce de yaptığı 'ırkçı' şakalarını tekrarladı... Ve yine ABD Başkanı Barack Obama ile eşi Michelle'in ''bronzluğundan'' sözetti.

PLAJA GİTMİŞ OLMALILAR, İKİSİ DE BRONZLAŞMIŞ

G-20 Zirvesi'nden dönüşünde partisinin Milano kentindeki toplantısına giden Silvio Berlusconi, şunları söyledi: ''Sizlere birinden selam getirdim, adı şey olan bir adam, adı..., durun, bronzlaşmış biriydi: haa Barack Obama! İnanamazsınız, ama ikisi de güneşlenmek için plaja gitmiş olmalı, çünkü eşi de bronzlaşmıştı.'' Hükümetinin bakanları ve yandaşları ise Berlusconi'nin sözlerini alkışladı.  

GENÇ, YAKIŞIKLI VE HATTA BRONZLAŞMIŞ

Berlusconi, Obama'nın kasım ayında seçilmesinden birkaç gün sonraki açıklamasında, ABD Başkanı'nı, ''genç, yakışıklı ve hatta bronzlaşmış'' diye tanımlamış, muhalefet bu ''komplimanı'' ırkçı bir şaka olarak kınarken, yabancı medya kuruluşları da oyalı bir gaf olarak yansıtmıştı. Berlusconi ise, kendisini eleştirenlere ''salak'' demiş, sözlerini de ''sevgi dolu şaka'' olarak nitelemişti.

Berlusconi, Pitssburg'daki resepsiyonda kendisini karşılayan Michelle Obama için ağzıyla öyle bir işaret yapmıştı ki yabancı basına malzeme olmuştu. Barack Obama'nın sert bakışları da objektiflerden kaçmadı..

İŞTE OBAMA ÇİFTİNİN VERDİĞİ RESEPSİYONDA BERLUSCONİ'Yİ AĞIRLADIĞI FOTOĞRAFLAR...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]