BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48
HABER /  MEDYA

Cemaatin İmamı'nın sır dolu ziyareti

Osman Hilmi Özdil'in paralel devletin imamı olduğunu iddia eden Sabah gazetesi yine çok konuşulacak bir haberle okurların karşısına çıktı.

Abone ol

Sabah gazetesi cemaatin emniyetteki imamı Osman Hilmi Özdil'in 17 Aralık operasyonundan bir gün önce Zaman gazetesini ziyaret ettiğini saat ve dakika göstererek yazdı.

Gazete bu kez Cemaatin medya imamı olduğu kişinin isimlerinin de baş harflerini açıkladı.

Sabah si günlerdir paralel devletin emniyetteki imamı hakkında haberler yapmaya devam ediyor. İddialar yalanlansa da hedefteki isimle ilgili yine çarpıcı bir haber "İmam'ın zaman ayarlı ziyareti" başlığıyla gazetenin sürmanşetindeydi.

İKİ SAAT KALDI

Gazetenin iddiasına göre Kozanlı Ömer lakaplı Cemaatin emniyet imamı, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun başladığı 17 Aralık 2013 tarihinden bir gün önce, 16 Aralık'ta Zaman gazetesini ziyaret etti.

Yanındaki arkadaşı ile birlikte Volkswagen Passat marka aracıyla Zaman Gazetesi'nin Yenibosna'daki binasına giden Özdil, burada iki saat kaldı. Binaya saat 13:40 sularında protokol kapısından giriş yaptı, saat 15:47 sularında yine protokol kapısından çıktı.

İddiaya göre Özdil, ayrıca 17 Aralık operasyonundan sonra Emniyet Teşkilatı'nda görevden almalar olunca Emniyet mensupları ile de buluştu.

CEMAATİN MEDYA İMAMI H.S.

Sabah Gazetesi, Cemaatin medya imamının da bu kez baş harflerini bastı. İddiasına göre bu kişi H.S. Cemaatin medyadaki bölümünün başında yer alıyor. Yine iddiaya göre Cemaatin emniyet imamı Osman Hilmi Özdil'in, Zaman Gazetesi başta olmak üzere basınla temasında aracı isim bu kişi.

Medya imamı H.S.'nin en önemli görevi, cemaatin yürüttüğü operasyonların başlamasından sonra emniyet ve yargıdan bilgi/belge alıp gazetelere bilgi servis etmek. Sabah'ın iddiasına göre çok gizli bilgi/belgeler teknik takibe takılmasın diye mail yoluyla değil, flash belleklerle adresine ulaştırılıyor.

sabah.jpg