BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  GÜNCEL

O Vali’den boykot yanıtı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ulusal gazetelerde yer alan ’Coca Cola’yı Fantayla Boykot Etti’ haberine Twitter’den cevap verdi. Açıklamasınd...

Abone ol

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ulusal gazetelerde yer alan ’Coca Cola’yı Fantayla Boykot Etti’ haberine Twitter’den cevap verdi. Açıklamasında gazlı içecek içmediğini kaydeden Vali Yerlikaya, "Misafir ev sahibinin kölesidir derler. İçmek bir yana masada hangi içecek olduğunu fark etmedim bile. Yaygın markaları bilirim. Gazlı içecek içmem" dedi.
Tekirdağ’da katıldığı bir davette önünde duran Fanta şişesi dolayısıyla eleştirilere maruz kalan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla eleştirilere cevap verdi. Ulusal basınının internet sitelerinin manşetlerinde de yer alan haber ile ilgili herkesin konuştuğunu, bir kaç kelam da kendisinin söyleyeceğini dile getiren Vali Yerlikaya, Twitter hesabından, "Dünkü Fanta’lı iftar ile ilgili konuşanlar konuştu, birkaç kelam da ben söyleyeyim. Misafir ev sahibinin kölesidir derler. İftar da misafirdim. İçmek bir yana masada hangi içecek olduğunu fark etmedim bile. Yeme içme konusunda dikkatliyimdir. Yaygın markaları ve sahiplerini üç aşağı beş yukarı bilirim. Gazlı içecek içmem. Ağır kuyruk acısıyla muzdarip bir arkadaş, masanın fotoğrafını çekmiş. Yakıştırmadaki maharetini konuşturmuş" ifadelerini kaydetti.
Aynı fotoğraftan birçok büyük ajansta da olduğunu ancak haberin Tekirdağ’da bulunan yerel internet sitesinin kaynak gösterildiğini dile getiren Vali Yerlikaya, "Aynı fotoğraftan İhlas gibi birçok büyük ajansta da var. Yakıştırma ise tek bir kaynakta var. Gerçekten de inananlar çıktı. Bazı medya kuruluşları haber yaptı. Zaytung’un diline düştük. Az kalsın TT oluyorduk. Yakıştırmacıya teşekkürler. Cola’yı boykot edenlerin, Cola’nın yan ürünlerini de boykot etmesi gerektiğini hatırlattı. Medya ve Sosyal Medya dev bir deniz. Yakıştırmanın, dalganın müşterisi çok. Sağ olsunlar onlar da boykota hizmet ettiler. Haddi aşanlar bir tarafa, mesele hakkında konuşan herkese teşekkür ediyorum. Tekirdağ’dan herkese selam, bol muhabbet" dedi.
(İHA)