BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  DÜNYA

O ülke FETÖ ile mücadele kararı aldı

Moldova Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa Entegrasyonu Bakanı Andrei Galbur, Ankara'yı ziyaret etti. Galbur, ülkesinde FETÖ ile mücadele etme kararı aldıklarını söyledi.

Abone ol

FETÖ'ye yönelik bir darbe de Moldova'dan geliyor! Dışişleri Bakanı Andrei Galbur, Türkiye ziyaretinin ardından ülkesinde FETÖ ile mücadele etme kararı aldı.

Moldova Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa Entegrasyonu Bakanı Andrei Galbur, Ankara'ya gerçekleştirdiği resmi ziyaret çerçevesinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nı (TİKA) ziyaret etti.

TÜM ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ

TİKA'nın Moldova'daki projelerinin ele alındığı görüşmede, TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimiyle ilgili Galbur'a bilgi verdi. Galbur, burada yaptığı açıklamada, son dönemde Türkiye'de yaşanan terör olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, hem bu olaylarda hem de darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için taziyelerini iletti. Moldova'nın her zaman Türkiye'nin yanında olduğunu belirten Galbur, FETÖ tehdidine karşı gerekli tüm önlenmeleri alacaklarını ifade etti.