BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

O twitler AK Partili Kapusuz'u kızdırdı

Salih Kapusuz Polatlı'daki konuşmasının cımbızlandığını söyleyerek twitter'dan tepki gösterdi.

Abone ol

İNTERNETHABER- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, cemaate ait olduğu iddia edilen bazı twitter hesaplarından kendisiyle ilgili paylaşılan sözlerle ilgili açıklama yaptı. Polatlı'daki konuşmasında "Mülaane" ve "Mübahele" yapmadığını söyleyen Kapusuz, haberleri yapanları ise iftirayla suçladı.

Salih Kapusuz, Polatlı'da yaptığı konuşmasında yolsuzluk ve rüşvet iddialarını değerlendirdi. İddiaları kabul etmeyen Kapusuz, konuşmasında “Kim ki; bu milletin kuruşuna, fakirin, fukaranın hazinesine el uzatır. Allah onun belasını versin. Ama suçu yoksa karalamak adına, iftira edenlere de aynen karşılığını versin.” ifadesini kullandı.

KAPUSUZ MÜLAANE Mİ YAPTI? 

Kapusuz'un bu konuşması cemaate yakın gazeteler ve internet siteleri ile bazı twitter adreslerinde "mülaane" ve "mübahele" olarak değerlendirildi.

56.20140227232002.jpg

KAPUSUZ'DAN AÇIKLAMA  

Twitter'da hızla yayılan bu konuşmayla ilgili Kapusuz'dan yine twitter üzerinden açıklama geldi. Kapusuz şunları söyledi;

" Bir kısım medya Polatlı’da yaptığım bir konuşmayı çarpıtmak suretiyle "Mülaane" ve "Mübahele" tanımlamalarında bulunmuş. Esasen bu haberleri yapanların Mülaane ve Mübahele  ayetlerini bilmedikleri anlaşılıyor. Kuran-ı Kerim’de geçen bu iki ayetin benim sözlerimle uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır. 

Ben ne mülaane nede mübahele yaptım. Sadece AK Parti olarak yolsuzluğa hiçbir zaman müsamaha göstermeyeceğimizi ve nereden gelirse gelsinyolsuzluğun üzerine gideceğimizi ama iftira ise de bu iftirayı atanlarla da mücadele edeceğimizi belirttim. 

Uzunca bir konuşmanın içinden 1 cümleyi cımbızlayıp farklı anlamlar yüklemek ve bunu da Kuran-ı Kerim üzerinden yapmak nasıl bir gazetecilikYüce Kitabımız Kuran-ı Kerim ümmetin hayrı için indirilmiştir. Bu ayetleri iyi okuyup insanlara iftira atmamak gerekir. Kendi emelleri için kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’deki ayetleri bile çarpıtan bu anlayışın şerrinden Cenab-ı Allah'a sığınırım."

556.20140227232408.jpg