BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

O su ile yolunuzu aydınlatıyor

Eğer acil durum çantanız yoksa hazırlayın, varsa da içinde bir adet suyla çalışan Blackout Buddy H2O acil durum feneri koymayı unutmayın.

Abone ol

Acil durumlarda ve beklenmedik doğa felaketlerinde başınıza neler geleceği belli olmaz. Ama her durum için hazırlıklı olmak istiyorsanız mutlaka elinizin altında önemli malzemelerin bulunduğu bir çanta olmalı.

İşte acil durumlarda ışık için pilli fenerlere değil, su ile aktive olan “Blackout Buddy H2O” fenere güvenebilirsiniz.

Eton firmasının tasarımı olan Blackout Buddy H2O acil durum feneri, bataryasını aktive etmek için sadece bir bardak kadar suya ihtiyaç duyuyor. Bir kere aktive olunca 72 saat kesintisiz ışık verebiliyor. Çok sağlam tasarımı sayesinde sert koşullara karşı dayanıklı, su, toz ve darbe geçirmiyor. Bir kez çantanıza koyunca 10 yıl kadar hiç ellemeden dursa bile yine de çalışma garantisi var.

Bu fenerin bataryası magnezyum oksit bazlı ve çevreye zarar vermeyen cinsten, içinde cıva, kurşun, krom ve benzeri zararlı maddeler bulunmuyor. Blackout Buddy H2O acil durum feneri web sitesinden sadece 10 Dolar’a satın alınabilir. Mumlardan, kibritlerden ve şarjı her an bitebilecek standart pilli fenerlerden daha iyi olduğu kesin.

Sadece su ile çalışan ve 10 dolara sahip olabileceğiniz o el fenerinin videosunu izlemek için