BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  MAGAZİN

O Ses Türkiye'nin ilk tanıtımı bomba! İşte damga vuracak isimler

O Ses Türkiye yeni sezon 1. bölüm tanıtımı yayınlandı. Athena Gökhan ve Yıldız Tilbe bu sene olabileceklerin ilk sinyallerini verdi. Hakan ise jüri kadrosundan çıkarıldı.

Abone ol

TV8 ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan O Ses Türkiye'nin yeni sezonundan ilk tanıtım geldi. Sibel Can'ın yerine jüri koltuğuna oturan Yıldız Tilbe'nin programa gelişiyle seyircilerin coştuğu dikkatlerden kaçmadı.

Yıllardır yayınlanmasına rağmen izleyicinin seyretmekten vazgeçmediği O Ses Türkiye'ye Yıldız Tilbe'nin dahil olmasıyla reytinglere reyting katacağı düşünülüyor.

Hakan Özoğuz neden çıkarıldı? : O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda Hakan yok. Gökhan bu sezon ikizi olmadan yola devam edecek. Hakan'ın neden jüri kadrosundan çıkarıldığı açıklanmadı.

O Ses Türkiye bu hafta sonu cumartesi günü TV8 kanalında ekrana gelecek. Acun Ilıcalı yeni dönemin ilk tanıtımını yayınlarken ilk pozunu da verdi.

Geçen sezon Hadise yıllardır alamadığı şampiyonluğu alarak mutluluk yaşamıştı. Bu sezon Sibel Can'ın koltuğuna oturan Yıldız Tilbe ilk şampiyonluğun adayı olacak. Hadise ise 'bir şampiyonluğun bile yok' alaylarından kurtulduğu bir sezon geçirecek.