BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
MAGAZİN

O Ses Türkiye'de Erkenci Kuş sürprizi

O Ses Türkiye 2019 özel yılbaşı programı çekimleri yapıldı. Erkenci Kuş dizisinin yıldızları Demet Özdemir ve Can Yaman'ın performansları ise sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

O Ses Türkiye Yılbaşı'nda her sene olduğu gibi bu yıl da ünlü isimler performans sergileyecek. Çekimleri yapılan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş'un başrolleri Can Yaman ile Demet Özdemir'in damga vurduğu O Ses Türkiye'de sahne alacak diğer isimlerden.  Erkenci Kuş dizisinin yıldızları Demet Özdemir ve Can Yaman'ın performanslarının bir kısmı ise sosyal medyada paylaşıldı. İşte o görüntüler...

CAN YAMAN KİMDİR?

8 Kasım 1989 günü İstanbul'da dünyaya gelen Can Yaman İtalyan Lisesi mezunudur. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi hukuk bölümünde tamamlayan Yaman'ın asıl mesleği avukatlıktır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni olan Can Yaman'ın ailesi Yugoslav kökenlidir.

Yakışıklı oyuncu 183 cm boyunda ve 70 kilodur. Siyah saçlı ve kahverengi gözlere sahiptir. Lisanlı basketbolcudur.

Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburu staj awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü bir kurumsal firmada 2014’ün başında altı ay avukatlık yapmıştır. Çevresinin ısrarı ile oyunculuğa adım atan Yaman, Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Oyunculuğun yanında pek çok meziyeti bulunan Can Yaman, lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenmekte ve Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce, Almanca bilmektedir.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’n de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir abisi olmak üzere toplam da üç kardeştirler. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir’in boyu 1.70 cm’dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

Demet Özdemir 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile ekranların tanınan yüzü olma şansını elde etti. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

Sitene Ekle