BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

O Ses Türkiye yarı final tanıtımı

O Ses Türkiye 55. bölüm tanıtımı yayınlandı. O Ses Türkiye yeni bölümüyle yarın akşam saat 22:30'da canlı yayınla TV8'de...

O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı yaşanıyor. O Ses Türkiye’nin 2017 şampiyonu kısa süre içerisinde belli olacak. Türkiye’nin yeteneklerinin keşfedildiği ses yarışması O Ses Türkiye 2017 büyük finali için geri sayım sürüyor. Geçtiğimiz hafta yarı finale adını yazdıran isimler belirlenmişti. Peki O Ses Türkiye 'de hangi yarışmacılar finale yükselicek. İşte O Ses Türkiye'de yarı finale yükselen yarışmacılar...

İlk gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısı Cihangir ve Gökhan-Hakan'ın takımından Resul yarı finale yükseldi.

İkinci gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısı Dodan ve Gökhan-Hakan'ın takımından Keremhan yarı finale yükseldi.

Üçüncü gruptan SMS oylaması sonrasında Murat Boz'un yarışmacısı Toprak Kardeşler ve Sibel Can'ın takımından Burhan yarı finale yükseldi.

Dördüncü ve son gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısı Taylan ve Gökhan-Hakan'ın takımından Enis yarı finale yükseldi.

 O Ses Türkiye yarı final bölümüyle yarın akşam saat 22:30'da canlı yayınla TV8'de...

Sitene Ekle