BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00

O Ses Türkiye için flaş iddia! İşte yeni jüri üyesi

O Ses Türkiye için flaş iddia! İşte yeni jüri üyesi

O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk'ün transferinden sonra Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe ile yollar ayrılmıştı. O Ses Türkiye için POSTA gazetesi yazarı Mesut Yar yeni bir iddia ortaya attı. Mesut Yar, bomba bir ismin jüriye katılacağını iddia etti.

O Ses Türkiye için flaş iddia! İşte yeni jüri üyesi

Yeni sezona bomba gibi girmeyi planlayan O Ses Türkiye'de gözler yeni jüri üyesinin kim olacağına çevrildi. Beyazıt Öztürk'ün kadrosuna katıldığı, Athena Gökhan ve Yıldız Tilbe'nin ise ayrıldığı O Ses Türkiye'de yeni jüri üyesinin kim olacağı merak ediliyor. Gündemdeki isim ise Hülya Avşar. Beyazıt Öztürk'ün şimdilik sadece jüri üyesi olacağını açıklaması, Hülya Avşar'ın yarışmayı sunabileceği iddialarını da gündeme getirdi.

O Ses Türkiye için flaş iddia! İşte yeni jüri üyesi

''O SES'TE YOKMUŞUM'': Yıldız Tilbe'nin ayrılık sürecinde de soru işaretleri oluşmuştu. Yarışmadan ayrılacağını yalanlayan Yıldız Tilbe'nin "O Ses'te yokmuşum, olsun, teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" sözleri, Acun Ilıcalı ile aralarının gergin olduğu iddialarını gündeme getirdi. Beyazıt Öztürk'ün şimdilik sadece jüri üyesi olacağını açıklaması, Hülya Avşar'ın yarışmayı sunabileceği iddialarını da gündeme getirdi. Ancak ikili bu tartışmalara sosyal medya hesaplarından son noktayı koydu.

O Ses Türkiye için flaş iddia! İşte yeni jüri üyesi

BİRBİRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER: Yıldız Tilbe'nin Twitter hesabından yaptığı, "Acun Ilıcalı ve Acun medya çalışanlarına çok teşekkür ederim. Çalıştığım süre boyunca 1 dediğimi 2 etmediler . Kim ne derse desin Acun Ilıcalı çok iyi bir patron , çalışanları da arı gibi çalışkan, hepsi." açıklamasına yine Twitter üzerinden Acun Ilıcalı'dan cevap geldi. Ilıcalı, Tilbe'ye, "Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en sevilen birkaç sanatçısından biri olmanda sanatın kadar yüreğinin de büyük etkisi var. O Ses Türkiye'ye katkılarından dolayı biz teşekkür ederiz" dedi.

O Ses Türkiye için flaş iddia! İşte yeni jüri üyesi

AYRILIĞI KENDİSİ DUYURDU: Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında 5 yıldır jüri üyeliği yapan Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz yeni sezonda 'O Ses Türkiye’de yer almayacağını duyurdu. Sevenlerine kötü haber veren ünlü şarkıcı şu açıklamayı yaptı: 'Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.'