BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.425,95
HABER /  MEDYA

O Ses Türkiye birincisi kimdi? 4 sezonu kim kazandı?

O Ses Türkiye yarışması birincileri kimdir? İşte O Ses Türkiye 2012 , 2013 , 2014 ve 2015 sezonu yarışmayı kazanan birincileri.

Abone ol

O Ses Türkiye 5. sezon şampiyonunu ararken Hadise'nin hiç şampiyon olamadığı O Ses Türkiye'de şimdiye kadar kimler birinci oldu? İşte 2012 yılından 2015 yılına kadar O ses Türkiye birincileri. 

O Ses Türkiye ilk olarak 2012 yılında ekranlara geldi. Show TV'de başlayan O Ses Türkiye değişen jürisi ile birlikte ekran da değiştirdi. O Ses Türkiye'de Murat Boz ilk sezonun şampiyonunu çıkarırken Hadise bugüne kadar hiç birinci çıkaramadı. 4 sezondur O Ses Türkiye jüri kadrosunda değişmeyen tek isim de yine Hadise oldu. 

İşte O Ses Türkiye birincileri;

O SES TÜRKİYE 2012 BİRİNCİSİ

Jüri : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar
O Ses Türkiye 1. sezon şampiyonu : Oğuz Berkay Fidan

O Ses Türkiye'nin ilk sezonu 2012 yılında Show TV kanalında ekrana gelmişti. Hadise'nin yarışmacısının dördüncü olduğu ilk sezonu Murat Boz'un yarışmacısı kazanmıştı. İlk sezonda diğer iki jüri üyesi Hülya Avşar ile Mustafa Sandal'dı.

O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ

Jüri : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar
O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa Bozkurt oldu.

Murat Boz ile Mustafa Sandal'ın yarışmacıları 2013 yılında birinciliğin adayları olmuştu. Finalde ipi göğüsleyen Mustafa Sandal'ın yarışmacısı olmuştu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2014 KİMDİ?

Jüri : Murat Boz, Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş
O Ses Türkiye 3. sezonu şampiyonu : Hasan Doğru

O Ses Türkiye jürisi değişirken 3. sezonda bir ilk de yaşandı. O Ses Türkiye 2014 yılı finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Böylece Gökhan O Ses Türkiye'nin tüm dünya formatları içinde bir ilki oldu ve final dörtlüsünü tek bir jürinin yarışmacılarından oluştu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2015 YILI KİMDİ?

Jüri : Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur
O Ses Türkiye 4. sezonu şampiyonu : Elnur Hüseynov

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüriden ayrılan Murat Boz'un yerine Mazhar Alanson ve Özkan Uğur katıldı. 2015 yılının O Ses Türkiye şampiyonu Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Azerbaycanlı Elnur eşsiz sesi ve eğitimiyle daha ilk günden yarışmayı kazanmayı garantilemişti. Haliyle 2015 sezonu O Ses Türkiye için bilinenin tescil edildiği sezon oldu.