BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

O Ses Türkiye birincisi 2016 şampiyonu kim kazandı?

O Ses Türkiye birincisi 2016 yılında kim oldu, O Ses Türkiye yarışmasını kim kazandı? O Ses Türkiye finali saat 20.00'da TV8'de canlı olarak izleyici ile buluştu. O Ses Türkiye finalistleri birincilik için yarıştı.

Abone ol

2016 yılı O Ses Türkiye birincisi kim oldu, şampiyon olan yarışmacı hangi jürinin takımından çıktı? Bu akşam tv8 kanalında saat 20.00'da başlayan O Ses Türkiye finali kim kazandı sorusunun yanıtı verdi. O Ses Türkiye birincisi SMS oylaması sonucunda belli oldu.

O Ses Türkiye finali nefes kesen bir yarışa sahne oldu. İlk turda Ebru Gündeş'in yarışmacısı elendi. Hadise ile Gökhan ve Hakan'ın yarışmacıları son ikiye kalan isimler oldu. Hadise Aziz Kiraz ile Gökhan ve Hakan ise Emre Serkaya ile şampiyonluk için yarıştı.

O SES TÜRKİYE FİNALİ - 2016 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye 2016 birincisini belirleyen final Hadise açısından unutulmazlar arasına girdi. Bugüne kadar O Ses Türkiye'de hiç birinciliği olmayan Hadise bu kez şeytanın bacağını kırmaya çok yaklaşmıştı.

O Ses Türkiye 2016 yarışını kim kazandı sorusunun yanıtını SMS sonuçları verdi. Acun Ilıcalı sonuçları açıkladığında stüdyoda sevinç çığlıkları koptu. O Ses Türkiye 2016 yılı şampiyonu Emre Sertkaya oldu. Hadise 5. sezonda da şampiyonluk göremezken yüzünde buruk bir ifade kaldı.

O SES TÜRKİYE EMRE SERTKAYA SAÇLARINI YOL GETİR

O SES TÜRKİYE İKİNCİ ELENEN KİM OLDU?

O SES TÜRKİYE FİNALİ İLK KİM ELENDİ?

O SES TÜRKİYE FİNALİ EMRE SERTKAYA - Haberin Yok

O SES TÜRKİYE TÜRKAN KÜRŞAD - Rolling In The Deep

O SES TÜRKİYE FİNALİ AZİZ KİRAZ - ANNEM İÇİN

O SES TÜRKİYE FİNALİ - TÜRKAN KÜRŞAD İLK PERFORMANSI

O SES TÜRKİYE FİNALİ 2016 - TANKURT MANAS İLK PERFORMANSI


Tankurt Manas - O Ses Türkiye finalisti kimdir? :  Ebru Gündeş'in takımında yarışan Tankurt Manas rap tarzında söylüyor. Tankurt Manas'ı Hadise eleyince Ebru Gündeş almıştı. Tankurt Manas O Ses türkiye finalinde ilk elenen isim oldu. O Ses Türkiye finalindeki performansı;

O SES TÜRKİYE FİNALİ 2016 - EMRE SERTKAYA MİNNET EYLEMEM

Emre Sertkaya O Ses Türkiye finalisti kimdir? : Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya sıradışı yorumu ile dikkat çekiyor. Emre Sertkaya birinciliğin en güçlü adaylarından.

O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ 2016 - AZİZ KİRAZ 1. PERFORMANSI

Aziz Kiraz O Ses Türkiye finalisti 2016 kimdir? : Aziz Kiraz Hadise'nin takımında finale kalan isim oldu. Hadise'ye şampiyonluk hayali gördüren Aziz Kiraz opera söylüyor. Hadise bu yıl Aziz Kiraz ile 4 sezondur görmediği birinciliğe ulaşabilir.

O SES TÜRKİYE YARI FİNALDE ELENEN İSİMLER

Ali Dağaşan - Gökhan - Hakan'ın takımından
Busegül Yalçın - Ebru Gündeş'in takımından
Ali Mert Habipoğlu - Murat Boz'un takımından
Alpaslan Adsay - Gökhan ve Hakan'ın takımından

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ KİM OLDU?

O Ses Türkiye 5. sezon şampiyonunun ararken bugüne kadar 4 birinci çıkardı. Peki O Ses Türkiye birincileri kimlerdi?

O SES TÜRKİYE 2012 BİRİNCİSİ

Jüri : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar
O Ses Türkiye 1. sezon şampiyonu : Oğuz Berkay Fidan

O Ses Türkiye'nin ilk sezonu 2012 yılında Show TV kanalında ekrana gelmişti. Hadise'nin yarışmacısının dördüncü olduğu ilk sezonu Murat Boz'un yarışmacısı kazanmıştı. İlk sezonda diğer iki jüri üyesi Hülya Avşar ile Mustafa Sandal'dı.

O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ

Jüri : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar
O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa Bozkurt oldu.

Murat Boz ile Mustafa Sandal'ın yarışmacıları 2013 yılında birinciliğin adayları olmuştu. Finalde ipi göğüsleyen Mustafa Sandal'ın yarışmacısı olmuştu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2014 KİMDİ?

Jüri : Murat Boz, Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş
O Ses Türkiye 3. sezonu şampiyonu : Hasan Doğru

O Ses Türkiye jürisi değişirken 3. sezonda bir ilk de yaşandı. O Ses Türkiye 2014 yılı finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Böylece Gökhan O Ses Türkiye'nin tüm dünya formatları içinde bir ilki oldu ve final dörtlüsünü tek bir jürinin yarışmacılarından oluştu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2015 YILI KİMDİ?

Jüri : Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur
O Ses Türkiye 4. sezonu şampiyonu : Elnur Hüseynov

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüriden ayrılan Murat Boz'un yerine Mazhar Alanson ve Özkan Uğur katıldı. 2015 yılının O Ses Türkiye şampiyonu Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Azerbaycanlı Elnur eşsiz sesi ve eğitimiyle daha ilk günden yarışmayı kazanmayı garantilemişti. Haliyle 2015 sezonu O Ses Türkiye için bilinenin tescil edildiği sezon oldu.