BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.427,48
HABER /  GÜNCEL

O Ses Türkiye birincileri kimdi 2017 şampiyonu Hadise...

O Ses Türkiye birincileri kimlerdi, Hadise bu sene şampiyon olacak mı? O Ses Türkiye birincisi kimin takımından çıkacak, Hadise'nin yarışmacıları kimdir?

Abone ol

O Ses Türkiye'de hiç şampiyonluğu olmayan Hadise ilk kez birinci çıkarmaya bu kadar yakın. 6 yarışmacısının kaldığı O Ses Türkiye finalinde şampiyon SMS oylaması sonucunda ortaya çıkacak. O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Hadise'nin takımından çıkarca ünlü sanatçı dalga konusu olan ünvanından kurtulmuş olacak.

Peki Hadise şampiyon olur mu birinci onun takımından çıkar mı? O Ses Türkiye 2017 şampiyonluğunun adayı olan yarışmacılar şunlar;
Hadise'nin yarışmacıları : Cihangir Moralı, Taylan Bayri , Dodan Özer
Gökhan / Hakan'ın yarışmacıları : Resul Aydemir ve Keremhan Özdemir Sibel Can'ın yarışlacısı : Burhan Çatılı

2017 O Ses Türkiye finali Hadise şampiyon olur mu? : O Ses Türkiye’de şampiyonluğu olmadığı için sık sık espri konusu olan Hadise finale 3 yarışmacı taşıdı. Yarı finalde de hiç yarışmacı kaybetmeyen Hadise, Dodan Özer ile birinciliğin favorisi olarak görünüyor. Hadise bu yıl 83 yarışmacı aldı. 

O Ses Türkiye birincileri kimlerdi? O Ses Türkiye yarışmasında bugüne kadar en çok birinciyi Gökhan ve Hakan çıkardı. Geçen yılın O Ses Türkiye birincisi olan Emre de onların takımından çıkmıştı.  Peki daha önceki O Ses Türkiye birincileri kimlerdi? O Ses Türkiye 2012 yılı birincisi Oğuz Berkay Fidan oldu. O yıl jüride Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar vardı. O Ses Türkiye ilk şampiyonunu Murat Boz çıkarmıştı. 

O Ses Türkiye 2013 yılı birincisi kimdi:  O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa Bozkurt olmuştu. Finale Murat Boz ile Mustafa Sandal'ın yarışmacıları kalmıştı. Finalde O Ses Türkiye 2013 yılı şampiyonu olan isim Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt olmuştu.

O Ses Türkiye 2014 birincisi kimdi : O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Hasan Doğru isimli yarışmacı olmuştu. Mustafa Sandal o sene jüriden ayrılmış onun yerini Gökhan almıştı. O Ses Türkiye jürisi değişirken 3. sezonda bir ilk de yaşandı. O Ses Türkiye 2014 yılı finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Böylece Gökhan O Ses Türkiye'nin tüm dünya formatları içinde bir ilki oldu ve final dörtlüsünü tek bir jürinin yarışmacılarından oluştu.

O Ses Türkiye 2015 birincisi : Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur jürisinin olduğu 2015 senesinde birinci aslında baştan belliydi. Azeri yarışmacı Elnur Hüseynov muhteşem sesiyle ve yorumuyla ilk günden şampiyonluğunu ilan etmişti. Elnur sayesinde Ebru Gündeş deyim yerindeyse 'yattığı yerden' ilk şampiyonunu çıkarmıştı.

O Ses Türkiye 2016 birincisi : Jüri koltuğunda Gökhan-Hakan- Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise'nin oturduğu 2016 yılı finalinde Emre Sertkaya rüzgarı esmişti. Gökhan ve Hakan'ın takımından olan Emre Sertkaya özellikle 'Minnet Eylemem' türküsüne yaptığı yorumla tüm oyları silip süpürmüştü. Emre Sertkaya geçen yılın şampiyonu olarak yarışı noktalamıştı.