BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.436,89
HABER /  MAGAZİN

O Ses Türkiye 2018-2019 dönemi jürisinde kimler var? Seda Sayan da...

TV8 kanalının O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezondaki jürileri belli oldu. O Ses Türkiye jüri koltuğuna oturacak son isim Yıldız Tilbe'nin yerine gelen Seda Sayan oldu.

Abone ol

ACUN Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye' yarışmasının yeni sezonunda jüride değişikliğe gidildi. Önce, 5 yıldır programda olan Gökhan Özoğuz, müzik çalışmaları nedeniyle ekipten ayrıldığını duyurdu. Ardından da Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımı ile programda yer almayacağının bilgisini verdi.

GÖKHAN'IN YERİNE BEYAZ GELDİ... Athena Gökhan'ın yerine ekibe şovmen Beyazıt Öztürk dahil oldu. Beyaz'ın 'O Ses' sunuculuğu teklifine 'hayır' deyip, jüri koltuğunda oturmayı tercih ettiği belirtiliyor. 

TV8'den O Ses Türkiye sürprizi! Jüriye Yıldız Tilbe yerine gelene bakın!

SEDA SAYAN BOMBASI... Yıldız Tilbe'nin yerine gelecek isim ise merak konusuydu. Hürriyet'in iddiasına göre, Yıldız Tilbe'nin yerine jürinin yeni ismi Seda Sayan oldu.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin uzun süredir Acun Ilıcalı'nın yakın çalışma ekibi içinde yer alıyordu...

HÜLYA AVŞAR MI SUNACAK?.. O Ses Türkiye'yi başladığı günden beri Acun Ilıcalı sunuyordu. Ancak bu yıl Acun Ilıcalı'nın değil de başka bir ismin sunması gündeme geldi. Beyazıt Öztürk sunuculuğu istemeyince sunuculuğu Hülya Avşar'ın yapacağı iddia edildi.

O Ses Türkiye'nin 8. sezonu eylül ayı içinde ekranlara gelecek...