BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  GÜNCEL

O Ses Resul olay oldu gassal nedir ne iş yapar?

O Ses Türkiye Resul ile sallandı. Peki kimdir gassal Resul? Gassal ne demek ne iş yapar? O Ses 'e Acun'un özel olarak davet ettiği Resul ve eşi hakkında özel bilgiler.

Abone ol

O Ses Türkiye en ilginç yarışmacılardan birini ağırladı. Cenaze işlerinde Gassal olarak çalışan Resul rap şarkılarıyla yarışmada olay oldu. Peki gassal nedir ne iş yapar? Gassal Resul ile ilgili ilginç bilgiler.

Resul Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de 4 koltuğu da döndürmeyi başardı.

GASSAL RESUL'UN EŞİ DE RAPÇİ

Resul'un eşi Hümeyra da sıkı bir rap hayranı çıktı. Çarşaflı olan Hümeyra evde oğlunun da rap dinlediğini söyledi.

Resul'un diğer rapçilerden farkı şarkı sözlerinin tamamen anlaşılır ve kafiyeli olması. Bu başarısının sırrı da annesi. Resul'e 'anlamadığım şeyi dinlemem' diyerek şarkılarının anlaşılır olmasına katkı sağlamış.

GASSAL NE DEMEK?

Resul'un rap söylemesi kadar mesleği de ilgi çekti. Gassal olan Resul çok özel bir iş yaptığını belirtti.

Peki Gassal ne demektir ne iş yapar?

Gassal nedir : Ölen kişiyi ahret yolculuğuna hazırlayan görevlidir. Cenazeyi yıkıyap kefenler. İslami koşullara uygun olarak define hazır hale getirir.

Resul 'İnsanların en acılı günleri. Empati yapıyorum insanlara destek olmak onur. Çok çaresiz oluyor insanlar o anda. Bir de Türkiye'de yüzde 99 memnunilet oranı olan tek kurumda çalışıyorum. İnsanlar o anda neye ihtiyaç duyuyorsa o oluyoruz. Bir nevi psikolog gibi' dedi.