BIST 9.540
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.491,41
HABER /  GÜNCEL

O polis memuru: Bana iftira attı

Kocaeli’de, polis lojmanında ikamet eden ve komşusunun 8 yaşındaki kızını taciz ettiği iddia edilen polis memuru Ş.İ., suçlamaları reddetti....

Abone ol

Kocaeli’de, polis lojmanında ikamet eden ve komşusunun 8 yaşındaki kızını taciz ettiği iddia edilen polis memuru Ş.İ., suçlamaları reddetti. Polis Ş.İ., mahkemedeki savunmasında, “Eve gelip çocuğumla oynamasına izin vermediğim için bana iftira attı” dedi.
Kocaeli’de, polis lojmanında kalan 39 yaşındaki polis memuru Ş.İ.’nin, aynı lojmanda komşusu olan polis ailesinin 8 yaşındaki kız çocuğunu kendi evine çağırarak taciz ettiği iddia edildi. Aralık 2014’te başladığı iddia edilen taciz olayında, küçük kızın olanları annesine anlatması sonrasında ailenin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Mayıs ayında başlatılan soruşturma sonucu 39 yaşındaki polis Ş.İ., geçen Haziran ayında tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Soruşturmanın ilk davası bugün Kocaeli Adliyesi 5. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Davada taciz iddialarıyla tutuklu Ş.İ., kız çocuğu ve ailesi ile tarafların avukatları hazır bulundu. Duruşmada, küçük kızın ailesi, polis memurundan şikayetçi olduklarını dile getirirken, taciz iddialarıyla suçlanan Ş.İ de hakkındaki iddiaların gerçek olmadığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Ş.İ.’nin mahkemedeki savunmasında, küçük kızın kendi kızıyla oynamasına izin vermemesi, evine bir daha gelmesini istememesi nedeniyle suçlamaların kendisine yöneltildiğini dile getirdi. Duruşma sonunda davanın Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmesine karar veren mahkeme heyetinin, duruşmayı üç ay sonra günü açıklanmayan bir tarihe ertelediği öğrenildi.
(İHA)