BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

O partinin 2 adayı AK Parti'ye katıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Liberal Demokrat Parti iki milletvekili adayının AK Parti'ye katıldı

Abone ol

LDP Adıyaman 1. sıra milletvekili aday Bozan Öztürk ve 4. sıra adayı Mahmut  Kaplan, Kahta Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, katılım töreninde yaptığı konuşmada, yarın yapılacak seçimlerin eski Türkiye ile yeni Türkiye’nin mücadelesi olacağını ifade etti.

Millet olarak yeni Türkiye için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirten Aydın, "İstikrarın ve itibarın sembolü olan AK Partide 'bende varım' diyen LDP’nin adaylarına hoş geldiniz diyoruz .İstikrar adına, çözüm süreci adına, paralel mücadele etkin mücadele etmek için gelen arkadaşlarımıza  hoşgeldiniz diyoruz" diye konuştu.

Müslüman mahallesinde  salyangoz satmaya çalışanlara bu halkın seçimde gereken cevabı vereceğini anlatan Aydın, kendilerinin bu ülkede  şiddet ve terörü  istemediklerini, onun için bu seçimin önemli olduğunu kaydetti.

AK Parti’nin dünyada zulme tek "dur" diyen bir parti olduğunu ifade eden Ahmet Aydın, şöyle konuştu:

 "Barajı aşamadığımız halde  'dağa çıkarız'  diyenler var. 'Bizler meclise' diyen fakat gençleri dağa veya cezaevine gönderenler var. Birileri dağda siyaset yapabilir, birileri ceberut ve baskı ile siyaset yapabilir fakat biz  barış huzur  ve kardeşlik diyoruz."

LDP Adıyaman birinci  sıra milletvekili  adayı Bozan Öztürk ise ülkenin istikrarı ve huzuru, Çözüm Süreci'ne katkı sunmak, Paralel Yapı ile mücadele için AK Parti saflarına geçtiklerini bildirdi.

Öztürk, seçimde ailesi, akrabaları ve seçmenleri  ile etkin ve güçlü şekilde  AK Parti'ye çalışacaklarını vurguladı.

 Yapılan konuşmaların ardından Aydın, AK Parti’ye katılan adaylara rozetlerini taktı.