BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,56
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

O parti liderinden Ali Babacan'a teklif

LDP Genel Başkanı Cem Toker eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı LDP'de görmek istediğini açıkladı...

Abone ol

Eski Başbakan Yarımcısı Ali Babacan'a övgüler yağdıran LDP Genel Başkanı Cem Toker, Babacan'ı partisinde görmek istediğini belirtti. Toker, "Ali Babacan'ı her zaman LDP'de görmek isterim. Ali Babacan yurt dışında da son derece prestijli. Ekonomide yurt dışı önemli. Globalleşen ekonomide ilişkiler çok önemli" dedi.

OdaTV.com'un haberine göre; LDP Genel Başkanı Toker eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı LDP'de görmek istediğini söyledi. Toker, muhalefet partilerini de eleştirerek, "İsteseydiniz yüzde 10 barajını kaldırırdınız, AKP kaçacak delik arardı" diye konuştu.

Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem Toker, KRT'de Çağlar Cilara'nın konuğu oldu.

Gündemi de yorumlayan Toker muhalefeti eleştirdi ve şunları söyledi:

"YÜZDE 60 OLSAYDI AKP KAÇACAK DELİK ARARDI"

"Yüzde 60 alan grup hiç olmazsa TBMM'yi çalıştırabilseydi, bu yaz kapanmasaydı meclis, Ak Parti kaçacak delik arardı. İstediği kanunu çıkarırlardı. Hepsinin dilinde, yüzde 10 barajını kaldırabilirlerdi. Yolsuzluk komisyonunu yeniden çalıştırabilirlerdi. 2016 bütçesini hazırlarlardı. Vatandaşın umurunda değilse bu tavırları, böyle gelir testleri, üç bin lira, beş bin lira borcum var diye dolaşırlar ortada."

"BABACAN'I HER ZAMAN LDP'DE GÖRMEK İSTERİM"

AK Parti'nin en önemli isimlerinden biri olan Ali Babacan hakkında övgü dolu sözler söyleyen Toker, Babacan'ı partilerinde görmek istediğini söyledi. Toker, "Ali Babacan'ı her zaman LDP'de görmek isterim. Ali Babacan yurt dışında da son derece prestijli. Ekonomide yurt dışı önemli. Globalleşen ekonomide ilişkiler çok önemli. Son derece saygın, itibarlı, prestijli bir isim. Adını hiç yıpratmadı, işine baktı. Başarılı da oldu. Yarın CHP, MHP, LDP olsa gel bizimle çalış diyebilecekleri biri" diye konuştu.