BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  GÜNCEL

O minibüsçüler defalarca şikayet edilmiş ama...

Özgecan Aslan'ı vahşice katledip yakan minibüs şoförü Suphi Altındöken ve diğer arkadaşları meğer defalarca şikayet edilmiş...

Abone ol

Özgecan’ın Çağ Üniversitesi’ndeki arkadaşları üniversite servislerinin artırılması ve Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi’ne bağlı minibüslerin denetlenmesi için defalarca şikayet dilekçesi verdiklerini ve imza kampanyası düzenlediklerini belirti.

Öğrenciler taleplerinin dikkate alınmadığını söylüyor. Üniversiteliler, 18 Şubat Çarşamba günü büyük bir eyleme hazırlanıyor.
ÖZGECAN ASLAN 'IN KATİLİNİN BU İFADESİ DEHŞET
Tarsus’ta vahşice katledilen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın arkadaşları büyük eyleme hazırlanıyor. Aslan’ın okuduğu Çağ Üniversitesi’nde öğrenciler, 18 Şubat Çarşamba günü sabah saat 09.00’da Yaşar Bayboğan Kampüsü’nde buluşma ve D-400 Adana-Mersin otoyolunu trafiğe kapatma kararı aldı. Eyleme Mersin ve Adana’daki diğer üniversitelerden de öğrencilerin katılımı bekleniyor.

timthumb.php.jpeg

DEFALARCA ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERDİK AMA...

Konuyla ilgili İleri Haber’e bilgi veren Çağ Üniversitesi öğrencileri, katliamın yaşandığı minibüsün bağlı olduğu Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi’ne defalarca şikayet dilekçesi verdiklerini, minibüs şoförlerinin kötü davranışları, insan hayatını tehlikeye atar şekilde araç kullanımı ve kayıt dışı bilet kesimi konusunda önlem alınmasını talep ettiklerini ancak herhangi bir geri dönüş alamadıklarını belirtti.

3-zanli-tutuklandi-5308163.20150216092553.jpeg

REKTÖRLÜK MECBUR BIRAKTI

Üniversite servislerinin sadece sabah ve akşam iki sefer yaptığını, bu saatler dışında bu minibüslere binmek zorunda kaldıklarını aktaran öğrenciler, Rektörlük’e defalarca iletmelerine ve imza kampanyaları yapmalarına rağmen kendilerini minübüslerden kurtaracak bir önlem alınmadığını ve servis sayısının artırılmadığını dile getirdiler.

3-zanli-tutuklandi-5308165.20150216092612.jpeg

18 Şubat Çarşamba günü yapılacak eylemde hem Özgecan’ı anacaklarını hem de yaşananların tekrarlanmaması için talepleri karşılanana kadar D-400 karayolu trafiğe açmayacaklarını belirten öğrenciler, Rektörlük’ten servis sayısını artırmasını, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi’nden de şoferlerin denetlenmesini talep ettiklerini söyledi.