BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.476,77
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

O memura soruşturma!

Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde hastalar sırada beklerken devlet memurunun bilgisayar karşısında oyun oynaması büyük ses getirmişti.

Abone ol

Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde çalışan personellerin, hastaları sırada bekletip bilgisayarlarda oyun oynadığı görüntüler Sağlık İl Müdürlüğünü harekete geçirdi. Hastanede bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Bölge Devlet Hastanesi’nde sıra almaya giden vatandaşları sırada bekletip, bilgisayarlara yükledikleri tavla ve okey oyunlarını oynayan personeller hakkında Batman Sağlık İl Müdürlüğü bir personel hakkında inceleme ve soruşturma başlattığını açıkladı.

O MEMURA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Star Gazetesi Batman Muhabiri Yusuf Uyanık’ın haberinin stargazete.com'da yayımlanmasıyla birlikte Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “18.09.2012 tarihinde bazı ulusal basın yayında çıkan ve “Vatandaş Kuyrukta Personel Oyun Oynuyor” başlığı ile verilen haber hakkında Sağlık Müdürlüğü ve hastane idaresi tarafından ilgili kişi hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.”

HALKTAN DESTEK DA BÜYÜK DESTEK GELDİ

Batmanlı vatandaşlar, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yayımlanan şok görüntülere destek verdiler. Haberi okuyan vatandaşlar, “Bu gibi cesur haberlerin yapılması ve sorunların üzerine gidilmesi gerekiyor. Yetkililerinde konuyla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatması lazım.” ifadelerini kullandılar.