BIST 9.741
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.423,46
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim'de sırlar ifşa oluyor!

FOX TV'nin O Hayat Benim dizinin son bölümünde Efsun'un tüm sırları açığa çıkıyor. O Hayat Benim'in yeni bölümü ve detayları;

Abone ol
O Hayat Benim dizisi yeni sezona yine bomba gibi giriyor. FOX TV'nin reyting rekorları kıran dizisi O Hayat Benim'in iki fenomen ismi bir kez daha karşı karşıya geldi. Dizide dün akşam Efsun'un sırları ortalığa dökülürken, hem Mehmet Emir'i hem de Hasret'i zor bir sınav beklemektedir.
 
O Hayat Benim yeni sezonu için nefesler tutuldu. Bahar ve Efsun arasındaki uçurum gerçeklerin ortaya çıkması ile daha da büyüyor. Hayatları nasıl değişecek? O Hayat Benim 61. bölümü ile 20 Eylül Pazar akşamı saat 20.15'te Fox Tv'de ekrana geldi.

o-hayat-benim-yeni-bolum.jpg

SOSYAL MEDYA ONLARI KONUŞTU

O Hayat Benim, sezona sosyal medyada da hızlı girdi. #OHayatBenim tagı kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girerken, izleyiciler efsana geri döndü yorumları yaptı. 

DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Efsun mahkemede Yusuf Erkıran’ı öldürenin annesi Nuran Demirci olduğunu anlatır ve tüm gözler hakime döner. Mehmet Emir ve Hülya için verilecek ceza hayati önem arzetmektedir. Hasret’in babasından kalan miras işlerini halletmek isteyen Ateş, geri dönülmez bir yola girmiştir. Ateş adım adım Bahar’ın kimin kızı olduğu sırrına yürürken, Efsun ve Sultan da bu gerçeğin ortaya çıkmaması için harekete geçerler.

Ateş, sonunda Efsun’un sırrını öğrenir. Bahar'a onun bir sahtekar olduğunu söyleyecektir ancak bundan emin olmak için yapması gereken çok önemli bir iş daha vardır. Ateş, Bahar ve Mehmet Emir'den aldığı DNA örneklerini adli tıbba gönderir. Ve sonunda Efsun'un gerçek yüzü ortaya çıkar. Mehmet Emir ve Hasret’in kızı olduğunu öğrenen Bahar, Efsun’un karşısına dikilir.