BIST 9.099
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,06
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim'de sırlar açığa çıktı-64. bölüm fragman

O Hayat Benim dizisinde Efsun bir kez daha büyük bir şok yaşar. İlyas, yaşadıklarına dayanamaz ve intihar eder. Bahar ise yaşadıklarının hesabını sormak istemektedir.

Abone ol
O Hayat Benim 63. bölümüyle FOX TV'de ekrana geldi. O Hayat Benim'de tüm gerçekler birer birer ortaya çıkarken, İlyas yaşadıklarına dayanamaz ve intihar eder. Bahar, yıllarca baba dediği İlyas'ı ölmek üzereyken kurtarırken, İlyas hastanede ölüm kalım mücadelesi vermektedir.

o-hayat-benim-yeni-bolum.20151004222204.jpgO Hayat Benim'de bir sır daha ortaya çıkar. Ateş'in yıllar önce yaşadığı bir ilişkiden çocuğu olduğu ortaya çıkar. Arzu, yıllar sonra ortaya çıkar ve Ateş'ten olan çocuğunun rahatsız olduğunu söyler. 

HASRET KARŞI ÇIKAR

Hasret ise Ateş'ten Bahar'a bu gerçeği söylememesi için adeta yalvarır. Yıllar sonra ortaya çıkan sırlara bir türlü kabullenemeyen Bahar ise hem Mehmet'i hem de Hasret'i bir türlü kabullenemez. Tüm bu yaşadıklarının Bahar'a ağır geldiğini ve tek dayanağının Ateş olduğunu söyleyen Hasret, çocuğu öğrenmemesini ister.

MAHALLEDE İLYAS SEFERBERLİĞİ

İlyas'ın durumunu öğrenen mahalleli ise ameliyat parası toplanması için harekete geçer. Mahallede, İlyas için para toplanır.

o-hayat-benim-son-bolum.20151004222333.jpg
 
EFSUN KAÇAR

İlyas'ın başarılı geçen ameliyatı sonrası polisin peşine düştüğü Efsun, hastaneden kaçar. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
 
Sırrın ortaya çıkışı Bahar için olduğu kadar Efsun içinde yeni bir hayatın başlangıcıdır. Yıllarca kandırıldığını öğrenen Bahar'ın kendisini toparlaması ve öz ailesini kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Efsun için ise durum daha karışıktır. 
 
Sahip olamadığı zenginlikten öte Bahar'ı kaybetmenin acısı daha derindir. Kendisini yapa yalnız hissediyordur Efsun! Tüm bunların yanında bu durumdan en ağır şekilde etkilenen kişi İlyas'tır. İlyas içinde bulunduğu vicdan azabının bedelini çok ağır ödeyecektir…