BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,37
HABER /  GÜNCEL

O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV'nin nefes kesen dizisi O Hayat Benim 92. bölüm detaylarını ve fragmanını internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş, Kenan'dan intikam almak için ne tür planlar yapıyor? Efsun'un hayatı yeniden mi değişiyor? O Hayat Benim 92. yeni bölüm detayları ve fragmanı ile O Hayat Benim 91. son bölüm özeti haberimizde...

O HAYAT BENİM 92. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM 91. SON BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim dizisi eski bölümde, Ateş ne Eyüp’ün intihar ettiğine ne de geride bıraktığı mektupta yazılanlara inanmaz! Bu tezgahın arkasında Kenan’ın olduğuna emindir. Ama bunu ispatlamak kolay olmayacaktır. Kenan türlü numarayla kendini her şeyden sıyırmaya çalışsa da Ateş’i durdurmak artık mümkün değildir. Ve Kenan’ı ölüme doğru iter Ateş!

Ganimet’in gidişi sonrasında Zeynep mankenliği bırakmaya kararlıdır. Efsun, tam da butik işinden para kazanmaya başlamışken, Zeynep’in çekip gitmesine izin vermez. Zeynep ise hayatını mahveden insanlardan kendi intikamını almak için bir plan yapar...

L’Efsun’un reklam kampanyası devam ederken, beklenmedik bir müşteri, Efsun’un hayatını değiştirmek üzeredir. Efsun’u sonsuza kadar kaybetmekten korkan Bahar ve Arda, onu bu yeni yoldan döndürmeye çalışır. Ama Efsun kararını vermiştir artık!