BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.429,19
HABER /  GÜNCEL

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin nefes kesen dizisi O Hayat Benim 90. bölüm detaylarını ve fragmanını internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş ve Bahar'ın evlilik kararı malikanede büyük yankı uyandırdı. Ateş ve Bahar'ın evliliğini kim engellemeye çalışacak? Atahanların konağı ile Kısmetsiz Mahallesi arasındaki savaş iyice kızıştı. O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı ve 89. son bölüm özeti haberimizde...

O HAYAT BENİM 90. BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM 89. SON BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim bu hafta da bomba gibi bir bölümle geldi. Boğaz’ın karanlık suları Ganimet ve Sultan’ı yutu, iki annenin çatışması sadece kendilerini değil, ailelerini de bir felaketin eşiğine getirdi.

Efsun’la Arda’nın öpüştüğünü gören Hülya ise öfkesini dizginleyemedi. Hem Atahanların konağı hem de Kısmetsiz Mahallesi savaş alanına dönmüşken, defilede yaşanan olaylar da L’Efsun için beklenen sonuçları vermedi.

Efsun yeni bir atak içine girdi. Zeynep de bu atağın merkezinde yer aldı. Zeynep’le arası açılan Cemal ise Müge’nin şoförü olarak konağa adımını attı.

Atahanların arasındaki tek yeni yüz o değildi. Cemre de Mehmet Emir’in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını buldu. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş’le Bahar’ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri oldu.