BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kenan'ın Bahar ve Ateş'i öldürün emri herkesi şoke etti. FOX TV'nin nefes kesen dizisi O Hayat Benim 90. bölüm detaylarını ve fragmanını internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kenan emri vermiş, adamlarını Bahar’la Ateş’i öldürmeleri için Atahan Otel’e göndermiştir. Yeni bölümde L’Efsun’un başarısı, Efsun’la Arda’yı iyice yakınlaştıracak. O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı ve 89. son bölüm özeti haberimizde...

O HAYAT BENİM 90. BÖLÜM FRAGMANI

O Hayat Benim bu hafta da bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Kenan emri vermiş, adamlarını Bahar’la Ateş’i öldürmeleri için Atahan Otel’e göndermiştir. Kenan’ın sağ kolu Eyüp adım adım balayı odasına yaklaşırken, bu korkunç plana engel olabilecek tek bir kişi vardır. Bahar ve Ateş’in hayatını kurtarmak için çok geç kalınmadıysa tabii...

Kenan farkında olmadan Hülya’nın ve hatta Müge’nin bile canını tehlikeye attığı bir olaylar zincirini tetiklemiştir. Ve birileri feda edilmeden bu sayfa kapanmayacaktır! Efsun’un işleriyse tam havlu atmak üzereyken dönmeye başlar. L’Efsun’un başarısı, Efsun’la Arda’yı iyice yakınlaştıracak, birbirlerini tanıdıkça aralarındaki bağ da kuvvetlenecektir.

Zeynep de gitgide ünlenmektedir. Fakat etrafında dönmeye başlayan magazin basını, Kısmet Mahallesi’nde sinirleri tel gibi gerer. Cemal, Zeynep’i kaybettikçe daha da hırslanmakta ve karanlık bir yola doğru sürüklemektedir.

O HAYAT BENİM 89. SON BÖLÜM ÖZETİ

Boğaz’ın karanlık suları Ganimet ve Sultan’ı yutu, iki annenin çatışması sadece kendilerini değil, ailelerini de bir felaketin eşiğine getirdi.

Efsun’la Arda’nın öpüştüğünü gören Hülya ise öfkesini dizginleyemedi. Hem Atahanların konağı hem de Kısmetsiz Mahallesi savaş alanına dönmüşken, defilede yaşanan olaylar da L’Efsun için beklenen sonuçları vermedi.

Efsun yeni bir atak içine girdi. Zeynep de bu atağın merkezinde yer aldı. Zeynep’le arası açılan Cemal ise Müge’nin şoförü olarak konağa adımını attı.

Atahanların arasındaki tek yeni yüz o değildi. Cemre de Mehmet Emir’in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını buldu. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş’le Bahar’ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri oldu.