BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim 87. son bölüm özeti Bahar'ın Ateş kararı

O Hayat Benim 87. bölümünde neler oldu? Zeynep gerçek annesinin kim olduğunu öğrendi. Bahar ile Arzu arasında yeni savaş başladı. O Hayat Benim özeti internethaber.com'da.

Abone ol

O Hayat Benim 87. bölümünde neler yaşandı? Ganimet, Zeynep'e gerçek annesinin Sultan olduğunu söyedi. Cemre, Mehmet Emir ile Kenan arasında yeni bir çekişmeye neden oldu. Arzu, Bahar ile Ateş'in arasını yine bozmaya çalıştı. O Hayat Benim 87. özeti ve detayları haberimizde...

O HAYAT BENİM 87. BÖLÜM ÖZETİ

Efsun ve Sultan, Hanife’nin üzerine bir kâbus gibi çöktü. Hanife pes etti. Kurtulmak için her şeyi anlattı. Ganimet ise Zeynep’i kaybetmektense ölümü bile göze aldı.

Bahar her şeyden vazgeçip Atahan yaşamına veda etti. Mehmet Emir bundan dolayı Cemre’yi suçladı. Fakat Kenan, Cemre’yi kullanmak için yeni adımlar attı. Hülya ise Kenan’ın oyunlarından bihaber, abisinin hayatına girmeye çalışan genç kadına hemen dişlerini gösterdi.

Bahar’ın tek sığınağı Ateş’ti. Ancak Ateş’in önce Arzu’yu hayatlarından tamamen çıkartması şarttı. Arzu ise Ateş’i kaybedecekse bunun bedelini birilerine ödetmeye kararlıydı.

O HAYAT BENİM 87. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ