BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim 85. son bölüm özeti Kenan'ın miras oyunu

O Hayat Benim 85. son bölümünde neler yaşandı. Mehmet Emir ve Hasret öldü mü? Hanife, Sultan'a gerçek kızını söyleyecek mi? O Hayat Benim 85. bölüm final sahnesi ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

O Hayat Benim 85. son bölümünde malikanede kıyamet koptu. Bahar acısını yaşarken Kenan miras oyunu ortalığı karıştırdı. Hanife, Sultan'a gerçek kızının kim olduğunu söyleyecekken başına bir felaket geldi. O Hayat Benim 85. bölüm özeti ve detayları haberimizde...

O HAYAT BENİM 85. BÖLÜM - SON BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet Emir ve Hasret’in mutluluk hayalleri, Kenan’ın yerleştirdiği bombayla paramparça oldu. Bahar, Atahan Holding’in başında, anne ve babasını gururlandıracak bir yönetici olmaya çalışırken, Ateş ona hayatının en acı haberini getirdi.

Efsun da bu kahredici süreçte Bahar’ın yanında durmaya çalıştı. Fakat miras başına üşüşen akbabalar, hepsi için bir kâbusa dönüştü. Sultan büyük bir ikilemin içine girdi.

Sultan, Hanife’nin kendisinden para koparmasına göz yummak istemedi. Ama ya gerçeği söylüyorsa, gerçekten kızımın kim olduğunu biliyorsa diye düşünmeden de edemezdi.

Ganimet olan biteni öğrenince kızılca kıyamet koptu. Hanife oynadığı oyunla kendi kuyusunu kazdı. Ve aralarından biri için yolun sonunun geldiğini hiçbiri kestirememişti.

O HAYAT BENİM 85. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ