BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  GÜNCEL

O günden sonra Erdoğan o koltukta oturamaz!

25 Mart tarihini bir kenara not edin! Erdoğan o kasetten sonra o koltukta oturamayacak! İnternethaber yazarı Süleyman Özışık yazdı, Türkiye sallandı.

Abone ol

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık'ın 5 Mart'ta kaleme aldığı "Bu kaset Türkiye'de kıyameti koparacak!" başlıklı yazıdaki ses kaydı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü.

Peki o iddia neydi?

... Evet, yeni gelişmeler var! diye söze başlayan 25 Mart'ta bir kaset yayınlanacağını okurlarına duyurmuştu.

BU TARİHİ KENARA NOT EDİN

O kasetle ilgili de şu satırları kaleme almıştı:

"...O kaset ulaştırılması gereken ele ulaştırıldı. Bu tarihi bir kenara not edin!

Kasetin internete servis edileceği tarih, çok büyük ihtimalle 25 Mart olacak! Herkesin günahını vebalini üstlenerek söylüyorum ki, kasetin yayın tarihini, Şefkat Tepe dizisinin senaryosuna onay veren isim belirledi.

"Geride kalan kasetleri unutun!

Bu kaset Erdoğan için öldürücü darbe olacak. Bu kasetten sonra o koltukta istese dahi oturamayacak. Bu kaset Türkiye'de kıyametleri koparacak. Bu kasetle ilgili kendini savunmaya ne mecali ve zamanı olmayacak. Herkes ona göre hazırlığını yapsın!" denilerek hüküm verildi.

Kasetin içeriği mi?

Kim bilir!

SÜLEYMAN ÖZIŞIK'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

CEMAAT BOŞ MU DURUYOR? HAYIR!

Milliyet si yazarı da bugünkü köşesinden Süleyman Özışık'ın açıkladığı kaseti yazdı. Süleyman Özışık'ın yazdıklarına atıfta bulunan Melih Aşık, hükümet ve cemaat kanadında yeni savaş baltalarını çekildiğini yazdı.

İşte o satırlar...

Kaset savaşları sürerken...

Tayyip Erdoğan 30 Mart’tan sonra Cemaat’le ilgili bir çete davası açtıracağını yarı açık, yarı kapalı ifade ediyor... HSYK hükümete bağlandığına göre yargıdan çıkacak sonucun Cemaat’i hayli acıtacağı da söylenebilir.

4 AŞAMALI 15 ARALIK PLANI İŞTE ÇIKACAK 2 KASET (TIKLA OKU)

Peki Cemaat boş mu duruyor? Hayır...

İnternethaber sitesinde Süleyman Özışık’ın yazdığına göre:

“25 Mart’ta yani seçime günler kala yayınlanacak kaset Erdoğan için öldürücü darbe olacak. Bu kasetten sonra o koltukta istese dahi oturamayacak. Bu kaset Türkiye’de kıyametleri koparacak.”

Erdoğan dün yerel medya temsilcilerine yaptığı konuşmada uzun uzun bu kasetleri yayınlamanın insan hakkı ihlali olduğunu söyledikten sonra şöyle meydan okudu:

“Ellerinde ne varsa döksünler ortalığa, neleri varsa sürsünler. Daha önce yaptıkları gibi, bugün de istedikleri montajı yapsınlar, istedikleri kurguyu, dublajı yapsınlar, piyasaya sürsünler. Biz, bundan korkmuyoruz.”

Erdoğan’ın kasetçilere karşı bir üstünlüğü var...

Kasetler sadece internette yayınlanıyor... İnterneti haber almak için kullananlar bunları görüyor. Okuyor. Ancak Erdoğan’ın tabanı hem bu iletişim kanalıyla çok ilgili değil. Hem de onlar sadece Erdoğan’ın söylediklerine inanıyor. Erdoğan unutmayalım ki günde üç kez 25 kanaldan halka sesleniyor. Muhalefet ise medyada onun ancak dörtte bir kadar yer bulabiliyor. Üstelik Erdoğan gerçekleri tersyüz etmekte muhalefete göre çok daha başarılı...

Yani... Cemaat çok da umutlanmasın...

AK PARTİ-CEMAAT GERİLİMİ NEREYE GİDİYOR?

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık, AK Parti-Cemaat arasında yaşanan gerilime ilişkin yeni bilgileri Kanal A'da katıldığı Sınır İhlali programında paylaştı.