BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

O gazete Bülent Arınç'ı çileden çıkardı

Taslağı hazırlanan yeni Köy Kanunu'na ilişkin Bursa'da köylülerle temaslarda bulunan Bülent Arınç'ın gündemi bir hayli kalabalıktı.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 22 Nisan'da yapılacak olan AK Parti Bursa İl Kongresi'ne Başbakan Erdoğan'ın katılmayacağı yönünde haber yapan gazeteyi fena fırçladı.

"Bana çakılmaz arkadaş" diyen Arınç, gazeteyi ve çalışanlarını 'Ayağını denk al' diye de uyardı.                                                                            

Bir ileri bir geri olayı bitti!
Bülent Arınç'ın gündemindeki bir diğer konu ise Türkiye'nin yıllardır konuştuğu ama gerçekleştiremediği o değişiklikti. Son noktayı ise Arınç koydu. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

Taslağı hazırlanan yeni Köy Kanunu'na ilişkin Bursa'da köylülerle temaslarda bulunan Bülent Arınç'ın gündemi bir hayli kalabalıktı. Ancak bir konu vardı ki Arınç'ı çileden çıkardı.

Bursa'da yayın yapan yerel bir gazeteyi "Bursa'mızda münteşir bir gazete kocaman böyle patlak gibi gözlerle başlık atmış bugün" sözleriyle eleştiren Arınç, bakın neler söyledi:

"İçinden geçeni yazmış. 'Başbakan kongreye gelmiyor' demiş. Ayıp denen bir şey var. Biz siyasetçiyiz arkadaşlar. Bu kongre yapılır. Başbakanımız, Allah izin ve imkanı verirse kongreye gelir. Diyelim ki gelemedi. Ben gelirim. Diyelim ki ben gelemedim. Bu kongre yapılır. Sen ne demek istiyorsun arkadaş? İçindekini böyle başlığa çıkarman ayıp oluyor Senin içinden geçeni ben biliyorum. Çünkü sen eski günlerin özlemi içindesin. Sen istiyorsun ki Bursa'da eskiden bazı yanlışlıklar yapılmıştı 'Ah ne de güzel olmuştu. Nerden çıktı bu adam şimdi? Doğru düzgün kongre yapmaya çalışıyor' diye bana çakmaya çalışıyorsun. Bana çakılmaz arkadaş? Ayağını denk al. 22 Nisan'dan sonra seninle daha rahat konuşuruz."