BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

O filmden sonra kırbaç satışları patladı!

'Grinin 50 Tonu' filmi yurt dışından sonra Türkiye'de de erotik oyuncaklar piyasasını hareketlendirdi.

Abone ol

E.L. James’in dünyada satış rekorları kıran aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan "Grinin 50 Tonu", yurtdışından sonra Türkiye'de de erotik oyuncaklar piyasasını hareketlendirdi.

Filmde adı geçen fantezi ürünlerinde, filmin vizyona girdiği 13 Şubat’tan bu yana büyük artış yaşanıyor.

ÜRÜNLERİN LİSANSI BİLE ALINDI

Bu ürünlerden satan mağaza ve internet siteleri, satışlardan oldukça memnun. Filmde kullanılan ürünlerin lisansı bile alındı ve "Grinin 50 Tonu" adıyla satışa sunuldu. En büyük rağbet ise kırbaç, kamçı, kelepçe ve masaj yağına.

grinin-50-tonu-kirbac.jpg

GRİNİN 50 TONU FİLMİNİN KONUSU

E.L. James'in çok satanlar listesinden inmeyen aynı adlı romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson üstlenirken, başrolleri Jamie Dornan ve Dakota Johnson paylaşıyor.

Filmin konusu ise şöyle; Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?